Informatie

maagd

Artikelen

Leeftijd en de eerste keer seks

De leeftijd waarop je aan die eerste keer seks toe bent is voor iedereen verschillend. De een kan op jonge leeftijd al toe zijn aan de eerste keer, de ander wacht liever wat langer of komt de juiste persoon later tegen. Belangrijk is dat je naar je eigen gevoel luistert, naar je eigen leven kijkt en je niet laat beïnvloeden door verhalen van anderen of door wat je denkt dat hoort.

Geplaatst in: eerste keer maagd

Op welke leeftijd mag je seks hebben

De leeftijd waarop je voor het eerst aan seks doet is voor elk persoon anders. Sommigen hebben heel jong al hun eerste ervaringen met seks. Er zijn ook jongeren die liever wachten of bij wie het wat langer duurt voor zij de geschikte persoon ontmoeten. Welke scenario jij ook volgt het is verstandig om je eigen gevoel te volgen, laat je niet van de wijs brengen door wat anderen vinden of wel al hebben gedaan, jij weet wat en wanneer het goed voor jou is.

Geplaatst in: eerste keer leeftijd maagd

Wanneer ben je nog maagd?

Technisch gezien ben je nog maagd als er nooit een penis is je vagina geweest is. Het kan echter zijn dat voor jou maagd zijn een hele andere betekenis heeft. Net als dat voor veel mensen ook seks een andere betekenis heeft. Zo zijn er ook mensen die vinden dat orale seks ook onder seks valt en je dan ook geen maagd meer bent.Wanneer je nog maagd bent is dus voor iedereen andersZie ook:De eerste keer

Geplaatst in: maagd