Informatie

verliefd

Je bent er de laatste tijd met je hoofd niet bij. Het liefst zou je de hele dag willen dansen of springen want je barst van de energie! Daarnaast kan ook nog eens niemand je humeur verpesten. Je ouders vragen zich af waarom je zo vrolijk bent. Je bent verliefd. Je bent de perfecte jongen of het perfecte meisje tegengekomen, bent helemaal verliefd, maar dan?

Artikelen

Liefde maakt blind

Verliefdheid… trillende handen, stralende ogen, geen eetlust, vlinders in je buik, een bijna onbeperkte energie en een hevig verlangen om in de buurt van de andere persoon te zijn. De ander is geweldig, alles is leuk en voor slechte eigenschappen ben je blind… Wat gebeurt er eigenlijk in ons lichaam als we verliefd zijn?

Geplaatst in: verliefd relaties

Boer of bachelor?

Vraag jij je ook weleens af waar de echte leuke mannen van Nederland zijn? Door de stadse bomen zie je het bos wellicht niet meer, maar op het platteland vind je leuke boerenjongens bij de vleet!Maandag 15 oktober is officieel Internationale dag van de plattelandsvrouw. Het platteland; het klinkt wel leuk. Net als Yvon Jaspers met zo’n leuk gebreid vest en kleurige kaplaarzen in de modder rondbanjeren. Maar als je moest kiezen, zou je dan voor de koeien en hooibalen gaan, of toch voor een leuk terrasje en een hippe schoenenwinkel om de hoek?

Geplaatst in: verliefd relaties

Voor mijn allerliefste…

Super ouderwets maar nog steeds heel doeltreffend: de liefdesbrief! Vroeger, toen Post.nl nog PTT heette, hadden de mannen en vrouwen in de rode regenpakken de grote verantwoordelijkheid om liefdesbrieven bij mensen thuis te bezorgen. Zodra je de brief op de bus deed, duurde het ten minste een dag voordat deze bezorgd werd en dus zeker een aantal dagen voordat je iets terug kon verwachten. Een hoop zenuwen en wachten bij de brievenbus dus!

Geplaatst in: verliefd

Vindt hij/zij mij leuk?

Het is natuurlijk moeilijk te zeggen of degene die jij leuk vindt jou ook ziet zitten. Iedereen reageert namelijk ook anders als hij of zij verliefd is. Over het algemeen zou je kunnen zeggen dat als iemand heel erg je aandacht probeert te trekken (oogcontact, maar ook een beetje plagen) of als iemand heel verlegen is bij jou in de buurt er een grote kans is dat hij of zij jou ook best wel leuk vindt.Lees ook:Verliefd in stilte

Geplaatst in: verliefd

Haar/hem aanspreken

Geplaatst in: verliefd

Oogcontact

Het is eng om echt contact te maken met degene die je leuk vindt. Je kunt heel spontaan en brutaal zijn, maar als je iemand leuk vindt ligt het meestal toch iets anders. Een subtiele manier om contact met iemand te zoeken en te laten merken dat je hem/haar leuk vindt is door middel van oogcontact maken. Niemand anders hoeft dat te merken en als het gevoel niet wederzijds is kan hij/zij het je laten merken zonder dat je echt een blauwtje hoeft te lopen.

Geplaatst in: verliefd