seksualiteit

Goedemiddag,
Allereerst ontzettend bedankt voor het antwoord op mijn vorige vraag! Het heeft me gerustgesteld!
Inmiddels heb ik morgen één maand een relatie met een jongen waar ik ontzettend veel om geef. Na een tijd daten en om elkaar heen draaien, heb ik op een gegeven moment gevraagd of hij mijn vriendje wilden worden. Het voelt allemaal zo goed en fijn en hij volmondig ja zei.
Hoewel het allemaal ontzettend lief en goed gaat, vind ik het toch ook nog best wel eng en spannend. Ik ben voor hem zijn eerste vriendje en ik merk ook dat hij daarin nog veel moet ‘leren’. Ik kan mij heel veel zorgen maken als het bijvoorbeeld uren duurt voordat ik een smsje terug krijg, maar dan bleek gewoon dat ie het ontzettend druk heeft en dat er helemaal niets aan de hand is.

Een puntje waar ik mij echter wel zorgen om maak is de seks. Voor mij is het iedere keer weer ontzettend veel genieten, en ik merk dat dat voor hem ook is. Het klaarkomen is echter moeilijker bij hem. Zijn penis verslapt na een tijd. Een gemiddelde vrijpartij duurt bij ons duurt een half uurtje en ik merk dat hij het moeilijk vind om dat vol te houden. Wanneer ik hem ruk duurt het soms zo lang eer dat ie kan komen, op den duur neemt ie het zelf over en gaat hij goed tekeer om te komen. Hij geeft dan aan dat er iedere keer een ‘bijnamoment’ komt en dat het dan net niet wil. Dat is ook zo als ik hem ruk, dan komt ie bijna en dan wil het net niet. Is dit een probleem wat bekend is en waar ook eventuele oplossingen voor zijn?
Verder gaat het bij hem veel makkelijker wanneer ik hem neuk, dan duurt het vaak niet heel erg lang wanneer hij komt. Maar als hij mij wilt neuken duurt het weer te lang. Eer dat ik er klaar voor ben en hij een condoom om gedaan heeft, is zijn penis alweer verslapt. Blijkbaar vind hij het moeilijk om zijn stijfheid van de penis vast te houden. Zijn hier ook oplossingen voor? En is het een bekend probleem?

Het is gewoon zo jammer dat het soms wat klungelen is. De verliefdheid voelt zo fijn en zo goed en hij geeft zelf aan dat hij dat ook zo voelt en ervaart. Tevens is het vrijen ook ontzettend fijn en gepassioneerd, maar het moment van klaarkomen is bij hem lastig. Ik kom wel, maar ik probeer het dan weer uit te stellen. Maar ik kan niet blijven uitstellen natuurlijk. Gisteren hadden we nog gevreeën en ik vroeg aan hem, op een luchtige manier, of ie er niet van baalde dat het niet gelukt was? Hij zei: het was toch lekker en fijn, het maakt mij niet heel erg veel uit. Maar ergens weet ik ook wel dat ie diep van binnen er goed van kan balen. Ik realiseer me dat druk erop leggen, alleen maar averechts werkt. Vandaar dat ik ook telkens probeer om hem op zijn gemak te stellen.

Zoals eerder aangegeven. Ik geniet van de verliefdheid en voelt heel kloppend en fijn. Ik zou het zo jammer vinden als een goede relatie mislukt omdat het in bed niet lekker gaat…

Ik hoop dat u mij antwoorden kunt geven op mijn vragen…
Alvast hartelijke dank!
Groetjes,
Roy

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *