seksualiteit

Soms heb ik het gevoel dat we helemaal opnieuw moeten beginnen qua elkaar leren kennen op seksueel gebied.
Ik heb mijn verkrachting verwerkt met EMDR en dat heeft geholpen,maar vergeten doe je nooit. Vaak als het niet lukte lag ik huilend in bed en dat wil ik niet meer. Vroeger deden we het 3 a 4 keer per week en nu eens in het jaar a half jaar. We hebben allebei een druk leven,dus dat speelt ook een grote rol mee,omdat we vaak allebei moe zijn. Maar tegenwoordig wanneer ik zin heb,omdat 1 bacootje heb gedronken heeft hij geen zin en als hij zin heeft,dan heb ik geen zin. Ik heb het gevoel dat we wel een relatie leven,maar vooral qua sekeueel gebied meer als broer en zus.
Ik vertelde mijn dokter laatst ook,dat er een man nu in mijn leven is,waarvan ik weet dat als wij het bed zouden delen,dan zou ik geen pijn hebben en zou alles vanzelf gaan. Toen zij mijn dokter,je kan hem leuk vinden,maar hij is niet degene die jou aanraakt. Degene die je aanraakt is mijn vriend en zodra dat gebeurd,gaat er daar beneden iets op slot ofzo. En dat denk ik dus ook.
Maar ik hou van mijn vriend en we willen graag samen een 2de kind,maar als de sex nu niks is dan kunnen we ook moeilijk een kindje maken.
Ik wil heel graag met verder en graag een leuk sex leven hebben met hem,maar dat lukt niet op een 1 of andere manier,omdat ik dichtklap daar benenden.
Help mij alsjeblieft,ik loop hier al jaren mee,want het kwam voordat ik zwanger was van mijn zoontje,dat ik geen zin meer had en niet meer van zelf geil werd. En ik heb t gevoel dat ik mij niet meer seksueel aangetrokken voel tot mijn vriend,maar wil wel met hem verder. Terwijl ik weet dat ik mij wel seksueel aangetrokken voel tot die andere man in mijn leven die ik vaak zie,omdat het de vriend van mijn gastouder is. En van hem is het wederzijds naar mij,maar we weten allebei dat we nooit een relatie kunnen beginnen. Maar we hebben wel al een keer sex gehad. En nu wil ik iedere keer opnieuw met hem en hij met mij.
Terwijl ergens anders in me hoofd wil ik dit stoppen maar is moeilijk omdat je die persoon vaak ziet. En wil ik alle aandacht geven aan mijn vriend en mij aangetrokken voelen tot mijn vriend en mijn leven verder lijden met mijn vriend en ik hoop ook dat als jullie mij kunnen helpen,dat ik die andere man uit mijn hoofd kan zetten en gaan voor mijn relatie met mijn vriend,wat goed gaat hoor. Maar vooral op seksueel gebied dat ik en mijn vriend het ook leuker krijgen en vaker sex kunnen hebben zoals vroeger;).
Help me!!!

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *