seksualiteit

Hallo,

Afgelopen zondag heb ik seks gehad met mijn vriend. Het ging er wat harder aan toe dan anders, maar tijdens de seks had ik nergens last van. Achteraf kreeg ik pijn bij mijn baarmoeder, en ik denk dat dat komt omdat mijn vriend te hard en te diep stootte. Kan dat de oorzaak zijn?

We hebben het die dag meerdere keren gedaan, nou ben ik al best gevoelig, en nu doet het pijn. Ik heb er zelf even naar gekeken en het valt me op dat er net voorbij de ingang van mijn vagina een soort van rode zwellinkjes zitten. Het is gewoon wat dikker, niet extreem dik, en rood. Ik denk dat het wondjes zijn, doordat hij vaak heen en weer is gegaan. Het doet pijn bij het plassen, omdat urine natuurlijk zout is. Klopt dat? Hoelang duurt het voordat deze wondjes genezen? Want het doet namelijk ook zeer als ik fiets of als ik in een bepaalde houding ga zitten.

Nog een andere vraag. Mijn vriend is toen in mij klaargekomen. Ik ben daarna niet meteen naar de wc gegaan, maar ben blijven liggen. Een halfuurtje later hebben we het weer gedaan en is hij weer in mijn klaargekomen. Ook hierna ben ik niet naar de wc gegaan. Toen ik opstond, liep het er niet direct uit. De volgende dag had ik ineens heel veel afscheiding, een plakkerig goedje dat eerst wittig was en daarna geel kleurde. Ik heb gelezen op internet dat sperma een soort van vaste vorm aanneemt in de vagina en dat dat op een bepaald moment weer vloeibaar wordt. Ook vandaag, de 2e dag na de seks, heb ik nog een klein beetje last van die afscheiding. Is het inderdaad het sperma dat er dan nog uitkomt? (Mijn vriend is nooit eerder in mij klaargekomen) Of is dat vaginale afscheiding en kan het een schimmelinfectie zijn?

Ook zou ik graag een SOA test willen laten doen. Kan dit gewoon bij de huisarts of moet je dan ergens anders heen? Ik wil niet dat mijn ouders dat kunnen zien, dat ik die SOA test heb gedaan.

Sorry voor het lange bericht, maar ik maak me zorgen.

Groetjes,
mij

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *