seksualiteit

Hallo,

Mij vriendin en ik hebben al drie jaar een relatie en zijn nog steeds erg gelukkig met elkaar. Alleen op seksgebied gebeurt er niet veel meer. Ik woon sinds vorig jaar op kamers en we zien elkaar alleen in de weekenden.
De seks werd sowieso al minder en raakte ook een beetje in een sleur. Ik had gehoopt dat dit misschien zou veranderen sinds ik op kamers zit. Maar zij heeft weinig behoefte aan seks, ze zegt dat ze knuffelen en bij elkaar liggen net zo fijn vindt. Ik vind dit ook, maar soms wil ik ook wel eens wat anders. En als het al op seks uitdraait is het steeds hetzelfde; we zoenen, ik doe iets bij haar, vervolgens moet ik mezelf klaar zien te krijgen, dan missionaris voor maximaal vijf minuten en dan is het weer klaar. Ik heb het er al over gehad of ze niet eens iets anders wilde en dat ik dat wel zou willen, maar ze wil ‘niet nog in moeilijke standjes gaan liggen’. De laatste tijd wordt het voor mij steeds moeilijker om stijf te worden en ik denk dat de sleur hier mee te maken heeft. Dit lijdt tot ergernissen aan beide kanten want soms lukt het gewoon echt niet. Dit heeft ook weer tot gevolg dat zij nóg minder zin krijgt in seks omdat ze bang is voor teleurstelling.
Wat de zin in seks betreft, ook daar heb ik aangegeven dat ik vind dat we weinig seks hebben en dat ze me de helft van de tijd afwijst omdat ze geen zin heeft. Ze heeft aangegeven te proberen vaker zin te willen maken, maar ook dit is nog steeds hetzelfde gebleven. EN zij blijft erbij dat ‘wanneer ze geen zin heeft, het geen nut heeft om seks te gaan hebben’.
Kortom, ik heb mijn problemen aangegeven bij haar maar ze lijkt weinig te willen veranderen. De relatie op zich is echt prima, alleen de intimiteit mis ik en daar verandert zij weinig aan. Hopelijk kunnen jullie mij helpen.

Groet Ramon

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *