lichaam

Hallo,

Ik ben een jongen van 15 jaar en ik heb gister voor de eerste keer seks gehad. Met condoom uiteraard. We hadden al wel vaker gevreeën en ik heb haar ook al wel vaker gebeft en gevingerd. (Oké, dit is best dom om zo te vertellen blij dat het anoniem is.) Maar gisteren waren we dus de hele avond/nacht alleen thuis en we wisten allebei dat er deze avond meer zou gebeuren. Dit omdat we wisten dat er condooms in huis waren. Het vreemde was dus, we waren beiden erg gespannen (Zij klappertandde en rilde helemaal.) Dus we hebben het rustig aangedaan en ik heb haar ook gevraagd of ze door wou gaan. Dat wilden we allebei. Maar toen we de condoom om gedaan hadden werd mijn penis opeens slap en haar vagina droger. Het was alsof onze lichamen er geen zin meer in hadden. Dus de condoom deed ik maar af en gooiden we weg. (We vonden het niet verstandig om die opnieuw te gebruiken.) We hebben de hele avond geknuffeld gezoend en gekletst en werd haar vagina weer vochtig en mijn penis hard. Later kreeg ik de condoom weg gewoon om en is het aardig gelukt. (min of meer haha) Maar nu ik thuis ben en ik naar de wc ging vanochtend, ben ik er achter gekomen dat ik een paars/rode plek op de zijkant van mijn penis kreeg. Ik schrok wel. ‘We hebben het toch veilig gedaan?!’ dacht ik meteen. Ik heb meteen wat onderzoek gedaan op internet. Ik wist dat de condoom niet lekker zat en dat hij misschien wel te strak zat. Dus ik dacht, daar kan het door komen. Toen heb ik opgezocht of ik mijn condoom wel goed omgedaan heb en wat bleek nou, ik had mijn voorhuid niet naar achteren geschoven, haha. Dus toen voelde ik me een beetje dom.

Maar ik weet niet of alles helemaal klopt dus bij deze:

Kan het zijn dat wij opeens niet meer opgewonden waren doordat het spannend was? (We waren echt gewoon verdoofd voor prikkelingen, althans zo noemden we het. Niks was meer opwindend.) Of komt het doordat de condoom te klein was, en het bloed uit mijn penis gedrukt werd?

En kan het zijn dat er aan de zijkant van mijn penis een adertje gesprongen is doordat de huid van mijn penis verkeerd in de condoom zat?

Sorry voor het lange bericht maar ik dacht, ik zeg meteen alles maar.

Vriendelijke groet!

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *