seksualiteit

Beste seksenzo,
Ik zit met een groot probleem, en weet niet meer wat te doen. Ik heb momenteel anderhalve maand een relatie met een heel leuke meid. Ja, ik ben dus biseksueel, dat weet ik jaren van mezelf en is voor mij dus ook de normaalste zaak van de wereld. Dit geldt ook voor mijn vriendin, al heeft ze wel veel meer ervaring dan ik heb. Ze heeft namelijk al met 17 verschillende personen seks gehad (waaronder vooral meisjes). Ons probleem speelt zich ook af op seksueel vlak.
Het is namelijk zo dat ze me niet kan laten klaarkomen. Dit terwijl ik haar zonder problemen naar een hoogtepunt kan brengen. Ze voelt zich hier heel schuldig over, omdat ze het gevoel heeft dat zij alles krijgt en ik niets. Bovendien heeft ze het gevoel dat ze het fout doet, wat haar erg onzeker maakt. Ik geniet altijd van wat ze doet en zie haar echt heel graag, maar ik kan gewoon niet klaarkomen. Via masturbatie lukt me dit wel, heel erg gemakkelijk zelfs!
Laatst tijdens de seks, toen ik haar bevredigde nadat ze mij had bevredigd (zonder hoogtepunt weliswaar), deed ze iets wat mij heel erg kwetste. Vlak voor haar hoogtepunt blokte ze het namelijk af en vroeg me te stoppen, want ze wilde niet klaarkomen. Toen stelde ze ook meteen voor om maar een hele tijd geen seks meer te hebben. Het deed me heel veel pijn, dat heb ik haar ook meteen gezegd, omdat seks voor mij veel meer is dan klaarkomen. Voor mij gaat seks om liefde, dicht bij elkaar zijn, jezelf overgeven aan de andere, … Zij ziet dat blijkbaar anders, en hecht heel veel waarde aan een orgasme. Wat me ook opvalt is dat ze me nooit meer beft, terwijl ze dat de eerste twee keren wel deed waarbij ze ook zei dat ze dat zo graag doet. Ze zegt dat ze me bijna niet meer durft aanraken, omdat ze totaal niet weet wat ze bij me moet doen en ik op seksueel vlak één groot mysterie ben.
Ik ben bang dat dit tussen ons in gaat komen te staan, en onze relatie ten onder gaat brengen. Hoe meer druk er op mij komt te staan, hoe moeilijker het gaat worden voor mij om een orgasme te bereiken. En als het niet lukt, wordt zij steeds meer gefrustreerd en onzeker, waardoor ik meer die druk voel. Op een bepaald moment loopt dat gewoon mis, dat besef ik maar al te goed. Daarom vraag ik aan jullie wat ik hieraan kan doen. Ik wil haar niet kwijt, en ik wil wel graag eens een orgasme krijgen door haar omdat ik weet dat het haar gelukkig maakt!
Kunnen jullie me helpen?
Alvast bedankt!

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *