zwangerschap

Hoi,

Vrijdag nacht (zaterdag ochtend, uur of 6) 22 feb, heb ik een soort van seks gehad. Eerst lagen we naakt tegen elkaar, vervolgens is hij ongeveer 5/10 sec echt in mij geweest maar stopten we omdat ik niet aan de pil ben en we geen condoom of iets gebruikten. Hij is niet klaargekomen, of er voorvocht in mijn vagina is gekomen of dat hij mijn baarmoedermond heeft aan geraakt met zijn penis weet ik ook niet zeker. Rond een uur of 8 (2uur later) hebben we nogmaals zo’n zelfde handeling verricht, weer niet langer dan 10 seconden is hij ‘in mij’ geweest maar besloten we weer te stoppen omdat het echt niet verstandig was. Ik heb nog nooit de pil gebruikt, we gebruikten geen condoom. Super dom dus.
Mijn menstruatie cyclus is heel regelmatig, ongeveer 28 dagen. Ik werd zondag 17 februari ongesteld, die vrijdag dat dit is gebeurt kwam er ‘sochtends nog wel een heel klein beetje bruine afscheiding uit mij vrij. Vervolgens in de nacht van vrijdag op zaterdag is dit alles gebeurt.

Nu dacht ik dat de kans dat ik zwanger zou kunnen zijn heel klein zou zijn (niet rond ovulatie én hij is niet klaargekomen) dus heb ik geen moment aan morning after gedacht. Nu begin ik toch wel heel erg te twijfelen,
omdat je van voorvocht ook zwanger kan raken.
Maar aangezien hij mij maar heel kort gepenetreerd heeft dacht ik dat het weinig kwaad kon (Dom dom dom)..

Vanmorgen heb ik dus toch maar de huisarts gebeld,
omdat morning after pil te laat is maar een morning
after spiraaltje niet. Ze moeten me nog terugbellen
of het gaat lukken (aangezien deze ook binnen 5x24uur geplaatst moet worden en ze al veel afspraken hadden).

Mijn vraag; hoe groot is de kans dat ik zwanger ben en heeft een morning after spiraaltje nog nut (en hoe groot is de kans dan dat met zo’n spiraaltje, mocht ik zwanger zijn, mijn zwangerschap nog kan worden voorkomen)

Mijn ouders weten van niks en ik wil ze het hun ook echt niet vertellen, ik hoop dat het nog niet te laat is. Het laatste wat ik wil is zwanger worden..

Ik hoop dat u mij verder kan helpen.

18 jaar.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *