seksualiteit

beste mensen,

ik ben een man van 23 jaar en zit met een heel lastig probleem. ik ben nog maagd. Ik heb sinds mijn +- 16 jaar overgewicht ontwikkeld en schaam me ontzettend voor mijn lichaam : ik heb ook erg veel lichaamsbeharing, en striemen door te snel bij te komen rond die leeftijd.
Dit samen zorgt er voor dat ik nog maar heel beperkt seksueel contact heb gehad, maar dus nog nooit penetratie. De kans heeft zich ook nog niet echt voorgedaan… maar ik zou waarschijnlijk toch mijn tshirt hebben willen aan houden, om mijn bovelichaam maar niet te laten zien.
Nu , haar kan ik afscheren en gewicht kan ik verliezen (ben aan het sporten), maar ik zit met nog een lastiger probleem.

Mijn toompje is namelijk te kort. Het stukje tussen mijn eikel en voorhuid dus. Als ik de voorhuid naar achteren schuif bij erectie, dan wordt mijn eikel aan het gaatje naar beneden getrokken omdat er zo weinig vel / toompje is daar. ik heb enorm veel schrik dat dit gaat scheuren bij penetratie. (heb hier al verhalen van gehoord)
Ik durf er echt niet mee naar de dokter. De gangbare ingreep bij deze afwijking is blijbaar van een snede te maken in het toompje, waarbij er dus meer ruimte gecreeerd wordt. hiervoor moet ik dan plaatselijk verdoofd worden, maar ik heb ECHT schrik van naalden dus ik kan er nog niet aan denken van een verdovingsspuit in mijn penis te krijgen.
Natuurlijk, vanaf dat dat achter de rug is en het herstel is compleet dan hoef ik niet meteen meer schrik te hebben om seks te hebben maar ik krijg mezelf echt niet zo ver … wat een rot probleem 🙁

Enige suggesties wat er kan gebeuren? andere oplossingen dan ingreep met verdoving?
misschien tips ivm de zware lichaamsbeharing ook ? heb er enorm last van en schaam me er dood voor, vooral rughaar .. afschuwelijk.

Alvast enorm bedankt.
Groeten
Jantje

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *