seksualiteit

Hallo,

Ik heb eigenlijk meerdere vragen. Maar ik doe het via deze weg, omdat ik er op deze manier een goed overzicht van kan maken en in de chat is dat wat lastiger. Het is wel een lang verhaal en ik hoop dat je hier tijd voor wilt maken.

Ik heb nu sinds 5 maanden mijn eerste vriend en we hebben sinds 4 maanden seks. Het gaat alleen niet zo goed in ons seksleven als ik had gehoopt. Ik ben namelijk nog nooit in mijn leven klaargekomen. Eerst vond ik dat niet zo erg, maar nu begin ik het toch wel erg vervelend te vinden. Elke keer als we seks hebben proberen we het wel, maar het lukt gewoon niet. Ik kom wel op punt dat het wel fijn voelt, maar ik kom nooit klaar. Ik heb ook bijna nooit zin in seks. Ik vind het wel leuk als we seks hebben, maar ik heb nooit uit mezelf echt zin ofzo. Als hij niet begint met aanstalten maken zal ik dat ook niet doen, omdat ik niet zoveel behoefte heb aan seks en dat vind ik heel raar.
Er zijn nu een paar oorzaken die ik kan bedenken:
Ik ben van jongs af aan bang geweest voor seks en ik vond het vies. Ik vind dat nu niet meer, maar ik vind het nog steeds niet helemaal normaal op een of andere manier. Ik heb me als heel klein meisje vaak bevredigd, want ik wist niet dat dat raar was. En op een gegeven moment vertelde ik in tranen aan mijn moeder dat ik dat deed en toen hadden we het erover. Ik weet niet meer wat er gezegd is, maar ik weet wel dat ik sinds dien het echt vies vond om jezelf te bevredigen en ik probeerde het daarom ook niet meer te doen. Tm mijn 19e heb ik het wel beetje vies gevonden en probeerde ik het dus ook zo min mogelijk te doen en ik doe het eigenlijk nu nog steeds niet. Mijn vriend zei ook dat ik dingetjes bij mezelf moest proberen, maar dat wil ik gewoon echt niet. Toch heb ik het laatst wel geprobeerd, maar ik voel me er echt niet goed bij.
Verder ben ik soms bang dat seks om lust gaat en niet om liefde en dan voel ik me een beetje een hoer.
Maar mijn vriend is echt heel lief, vindt mij super leuk en ik hem ook en hij is 22 en ik ben ook zijn eerste vriendin en ik heb hem zelfs ontmaagd. Dus hij is de laatste bij wie je denkt dat het om de seks gaat..
Ik hoop dat jullie mij hier misschien wel mee kunnen helpen.

Groetjes Madelief

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *