lichaam

Beste,

Ik zit al een tijdje met een vraag die ik niet zomaar durf vragen aan mijn moeder, ik weet dat zij zeker zou proberen helpen, maar ik ben niet zeker of mijn probleem wel serieus genoeg is om die drastische stap te nemen.
Ik heb namelijk na een orgasme 80% kans om hevige krampen in mijn baarnoeder te krijgen, soms zo hevig dat ik flauw ga en mij echt miserabel voel.

Eerst dacht ik dat ik het een beetje kon voorspellen, meestal als ik al een kramp-achtig gevoel had in mijn buik dan lokte dat zo’n aanval uit. Maar blijkbaar heb ik het ook wanneer ik mij picobello voel; soms heb ik het na mijn eerste orgasme, zoniet, dan heb ik het vaak na mijn tweede of derde orgasme.

Ik had dit vroeger nooit, het is ongeveer een jaar of twee geleden gestart, en het schrikt mij natuurlijk een beetje af van mijzelf aan te raken.
Ik heb nog geen gemeenschap gehad, en ik weet dat mijn buikspieren niet ‘slap’ zijn, ik ‘trainde’ namelijk vaak voordat die pijn ineens begon 😛
Ik heb een beetje schrik dat het een fibroom kan zijn ofzo, want dat zit een beetje in de familie.

Hmm ik denk dat dit het ongeveer is, ik kan u meer informatie geven als u wilt, in een volgende bericht. Ik hoop dat u mij informatie of geruststelling kunt bieden, dank u zeer voor uw aandacht en heb een prettige nacht!

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *