lichaam

Beste,

bedankt voor het antwoord op mijn vorige vraag, dat ging over hevige buikkrampen na een orgasme.
U vroeg of ik deze heb tijdens bepaalde perioden in mijn cyclus, ik heb al lang gemerkt dat dat er bij mij niet van af hangt, ik heb die hevige pijnen eenderd welk moment van mijn cyclus. En ze komen steeds vaker voor de laatste twee jaar, de laatste tijd totzelfs wanneer ik nog maar een klein beetje sexueel opgewonden raak. Ik voel die pijn zo vaak op voorhand dat ik mijzelf nog maar 1 keer per 2/3 weken kan bevredigen, op een dag dat ik eindelijk geen pijn voel bij opwinding. (wat best wel lastig is omdat ik nogal een nymfomane ben, dus ik heb eigenlijk constant pijn)

Ik weet dat ik eens naar een dokter zou moeten gaan met dit probleem, natuurlijk ben ik een beetje bang omdat ik nog nooit een onderzoek heb laten doen van mijn baarmoeder of vagina, en zoals elke mens heb ik een beetje schrik van alles dat ik niet ken.

Ook heb ik altijd luk raak bloedverlies op eenderd welk moment in de maand; niet altijd, natuurlijk, maar toch 3/5 keer per maand of meer, wanneer ik nog ver weg van mijn ongestelde week zit.
Ik weet niet of dit verband met elkaar houdt, maar het zou wel logischer zijn.
Ik weet dat ik gewoon eens naar de dokter zou moeten gaan, binnenkort gaan mijn moeder en ik naar een specialist om mij een nieuwe sterkere pil voor te schrijven, ik zal het dan maar gewoon voor mijn eigen goed aan het licht brengen.

Dank u zeer voor uw vorige antwoord, het heeft mij geholpen, ik apprecieer het ten zeerste.
Nog eens dank u en heb een prettige nacht!

Met vriendelijke groetjes xxx

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *