anders

Hallo,
Ik ben een meisje van 17.
Ik heb deze vraag al eerder gesteld, maar op een nogal onduidelijke manier, dus heb ik hier verdere uitleg gegeven.
Ik kan al meer dan een jaar geen orgasme meer krijgen, vroeger dus wel. Dit is heel plots gekomen: ik spande tijdens masturbatie op eigen initiatief bepaalde spieren aan in de buurt van mijn geslachtsdeel. Hierdoor verdween het gevoel. Sindsdien ben ik altijd gedwongen om die spieren aan te spannen en ook als ik het niet doe (wat heel moeilijk is) verdwijnt het gevoel. Ik heb zelf redelijk onder controle wanneer ik die spieren aanspan, maar op een gegeven moment moet ik het doen. Ik vraag me af wat dit is en hoe ik er vanaf kom. Ik heb verder psychische of medische problemen of iets met alcohol of drugs of wat nog meer van invloed kan zijn, het ligt puur aan die spieren. Ik weet niet of dit dezelfde spieren zijn als de spieren die bij het orgasme samentrekken. Mocht dat zo zijn, dan trekken die spieren niet meer uit zichzelf samen en als ik het op eigen initiatief doe, werkt het niet. Zonder uitzondering gebeurt dit elke keer bij masturbatie, al vrij snel.
Ik moet hierbij zeggen dat ik ook nooit op de ‘normale’ manier ben klaargekomen. Ik doe het als volgt: ik lig op mijn buik en rij tegen mijn hand aan, die ik daarbij ook beweeg. Vroeger ging dit prima.
Ik heb al op internet gezocht naar anorgasmie, maar bij mij ligt het dus anders dan in de meeste gevallen, het is puur lichamelijk.
Ik hoop dat u me kunt helpen erachter te komen hoe ik mijn orgasme weer terug krijg.

Mvg,
Yoko

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *