seksualiteit

hallo.
ik ben lisa roth en ben 18 jaar oud. ik vind het moeilijk om over dit onderwerp te praten, en daarom probeer ik het nu eerst zo. ik hoop dat jullie mij misschien kunnen helpen.
ik heb al 2,5 jaar een vriend, hij was mijn eerste op seksgebied.
mijn probleem is dat ik geen orgasme krijg door seks. wel door mastrubatie of orale seks. dit vind ik er jammer en ik weet ook niet waardoor dit komt. ik heb vanalles geprobeert, want op seksgebied ben ik erg open met mijn vriend en we proberen ook redelijk veel uit. alleen op dit punt lieg ik tegen hem, ik doe altijd alsof ik wel een orgasme heb gehad omdat ik het anders niet leuk vind voor hem. wat zou ik hieraan kunnen doen? of hoe zou ik kunnen zorgen dat ik WEL een orgasme tijdens de seks kan krijgen.
ik heb ook nog een 2de vraag. als mijn vriend mij oraal bevredigd, dan krijg ik dus wel een orgasme. alleen ook hier een probleem, als ik een orgasme krijg wilt mijn vriend mij altijd graag verder bevredigen voor een 2de orgasme. alleen als hij verder gaat na een orgasme krijg ik altijd enorme pijn. is dit te verklaren?
alvast harstikke bedankt,
en ik hoop dat u mij kunt helpen.
groetjes, Lisa

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *