seksualiteit

Ik vroeg me af hoe ik een Schorpioen/Geit vrouw kan verleiden..Ik zal iets meer vertellen over de situatie.
Zelf ben ik een Vis/Slang.
Een krantewinkel rond de buurt waar ik naar het werk ga,nog nooit binnen geweest want ik was klant bij een andere krantewinkel.
Ze komt via haar living de winkel binnen en kijkt me doordringend aan en zegt goededag..
Iets in me schrikt van haar,ze lijkt koel,zelfzeker en ijzig koud..bijna onvriendelijk.Ik vraag haar naar een bepaald tijdschrift waar ik naar op zoek ben en ze komt vanachter haar toog dichter bij me staan.Ik schrik van de onmetelijke onzichtbare kracht die ze op me uitoefent..Zelden,zelden heb ik zoiets gevoeld.
Toch trekt ‘iets’ me aan,een gevoel die ik nauwelijks kan beschrijven,iets vanbinnen in me zegt dat ze me zeker ziet zitten en ieder moment kan verslinden en ik voel een grote aantrekkingskracht naar haar toe.
Toch schrikt ze me af en ga reken ik af en verlaat de winkel.
Geruime tijd durf ik eigenlijk niet meer teruggaan maar het gevoel laat me niet los..Het is bijna of ze mijn ziel geraakt geeft in het korte moment dat we interactie hadden,wat bij mij toch heel zelden voorkomt.
Ik zit in een relatie met een steenbok/konijn maar de passie is volledig uitgedoofd en reeds lange tijd zoek ik naar vermaak bij een andere vrouw en kijk ik eigenlijk wel uit naar een mogelijke nieuwe relatie-terwijl ik nog steeds samen met haar ben.Laf ben ik zeker..
Ik besloot sinds deze week dagelijks mijn krant bij haar te halen.
Ik voel dat ze niet gelukkig is,ze ziet er dof uit,rookt veel en lijkt geen levenslust te hebben,ze komt over als een depressief persoon en ziet er eigenlijk veel ouder uit dan ze werkelijk is.
Maar in feite is ze een prachtige vrouw,met een mooi lichaam,een mooi gezicht,zoals een bloem die aan het sterven is maar met de nodige zorg weer kan opfleuren en stralen.
Ik weet niet hoe ik haar als volslagen vreemde moet aanspreken of haar het gevoel te geven dat ik echt wel geintresseerd ben om haar beter te leren kennen.
Liefst,moest ik de moed hebben dan kus ik haar direct en vertel haar hoe mooi ze eigenlijk wel is en begeer haar van kop tot teen maar natuurlijk is dat typisch iets van de fantasiewereld van een vis waarin wij leven.
Hoe kan ik haar het best benaderen ?Ik ga nu al 2 dagen naar deze winkel en ze laat me niet los,ik ga ermee slapen en sta ermee op.Ik wil haar..
Ik ben er volledig van bewust dat dit alles eigenlijk allemaal in mijn hoofd afspeelt en dat deze valse gevoelens zijn.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *