anders

Geachte heer/mevrouw van seksenzo,

ik heb 2 vragen:
1. Ik ben nu al jarenlang met sex bezig maar ik heb nog maar een relatie achter de rug waarin sex helemaal moeiteloos ging en ook fijn was.
Ik heb er nogal last van dat ik mijn erectie niet goed kan behouden als het op de echte daad aankomt.
Ik heb al van alles geprobeerd om het te laten werken maar hoe vaker het met een meisje misgaat hoe meer het een probleem wordt natuurlijk. Het meisje in mijn laatste relatie deed hier heel moeilijk over dat het niet lukte en dat heeft me ego wel gekrenkt natuurlijk. Hierdoor lukt het uiteraard nog lastiger.
Met het krijgen van een erectie heb ik nooit een probleem gehad en alles lukt eigenlijk wel prima tot het moment dat hij naar binnen moet. Ik ben best wel een piekeraar dus misschien maak ik me er wel teveel zorgen over.
Wat kan ik doen zodat seks ook voor mij gewoon een fijn iets wordt en niet iets waar ik me zorgen over moet maken. Ik wil ook gewoon een fijn seksleven en niet dat ik me opgelucht moet voelen als het weer eens gelukt is.

Vraag 2; Ik doe er alles aan om het weer te laten werken. Een van de dingen die ik nu ook probeer is om sowieso geen porno meer te kijken (iets dat ik in het verleden wel redelijk vaak deed) en ook om de hand totaal niet meer aan mezelf te slaan. Dit zorgt wel dat je eigenlijk constant zin hebt maar gaat het mij ook helpen? En is het uberhaupt wel gezond om dat helemaal niet meer te doen?

Ik hoop van harte dat u mij hiermee kan helpen. Bij voorbaat alvast superbedankt!

Mvg, Sander

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *