seksualiteit

Geachte heer/mevrouw,
Ik kom net uit een 8 jarige relatie met een a-seksuele man. Ik heb veel jaren alleen in mijn bed gelegen omdat hij liever tot laat in de nacht wilde drinken. Op een gegeven moment was ik er zo verdrietig van dat ik de relatie heb verbroken. Ik heb via een datingsite een jongen leren kennen. We hebben een half jaar af en aan contact gehad via facebook en sms. Op een gegeven moment durfde ik af te spreken en het was echt een hele leuke date! Er was een ongelooflijke klik. Ik heb hem op de 2e date bij mij thuis uitgenodigd, inderdaad met het idee dat er dan wel wat meer zou kunnen gebeuren dan alleen een beetje zoenen. Hij gaf aan toen hij bij mij thuis was dat hij nog geen seks wilde omdat hij me daar nog veel te leuk voor vond. Dus voor zijn doen had hij respect en deed hij het rustig aan. Maar vervolgens wilde hij wel de hele avond, laten we zeggen 5 uur achter elkaar zoenen. Toen hij weg ging stond mijn wijntje die ik aan het begin van de avond had ingeschonken er nog steeds, onaangebroken. De volgende dag werd ik met hele dikke lippen en een gezicht die aan het vervellen was wakker. Ik dacht, nou ja, hij vindt je leuk,je wilde toch iemand die je ziet staan, niet zo zeuren.
De volgende keer dat hij kwam was het hetzelfde maar dan met seks, heel veel seks en ook best ruig. Vervolgens kon ik 3 dagen niet fietsen en was het daarzo half kapot. Ik heb toen het contact verbroken.
Ik kon dit niet zo goed plaatsten met de lieve smsjes die ik maandenlang van hem kreeg.Ik stuurde een sms waarin ik schreef dat ik niet zo goed meer wist of ik hem nog wel zo lief vond en dat ik ook geen seks meer wilde. Daar reageerde hij best lief op maar verweet me wel waarom ik dat dan niet gewoon had gezegd, dat het pijn deed. Ik stuurde terug dat ik jarenlang alleen in bed heb gelegen en niet goed wist wat ik kon verwachten, en als er zo’n beest op je los gaat is het voor een meisje ook lastig om te zeggen, wacht even, ik weet wat leuks! Laten we een filmpje gaan kijken! Ik was gewoon in de war en snapte niet zo goed het contrast tussen die lieve jongen en die dominante sekser. Later zocht hij toch weer contact met een heel lief smsje dat hij me het liefst in een knuffel zou willen sluiten en me graag nog eens zou zien. Toen heb ik toch weer afgesproken, maar nu op neutraal terrein, een cafe in de stad. maar daarna wilde hij toch weer mee naar huis en ik dacht, tja de grens is toch al overschreden, oke dan, ergens wil ik het ook wel. We daten nu zo af en toe maar wel altijd met seks. Tja, hij is lief maar ergens ook niet voorzichtig met me. Als hij ‘s avonds bij me komt wil hij op die avond twee keer seks en ‘s ochtends ook nog. Soms heb ik er nog een paar dagen last van als hij is geweest. Dit is toch niet goed? Ik geef het natuurlijk ook niet duidelijk aan, maar ik vind hem redelijk extreem. Vóór mij had hij ook een scharrel waarvan het zo hard mogelijk moest. Dat is voor hem normaal geworden. Ik weet niet wat normaal is. Moet het toch maar een keer aangeven en kijken of hij blijft of niet. Zo niet, dan is het voor mij ook weer een wijze les geweest. Pfff, aan de ene kant ben ik al een beetje van hem gaan houden want hij heeft echt een lieve kant, maar aan de andere kant
is het ook niet goed als ik me ga vermannen als hij langskomt, want ik wil juist iemand met wie ik lieve seks kan hebben en waarmee het ontspannen is. Ben in de war. Groetjes van Kathelijne.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *