seksualiteit

Geachte heer/mevrouw,

Lastig een vraag te stellen, zonder te veel in detail te gaan.

Ik ben een man-liefhebbende man met AD(H)D en ik heb een vraag betreffende seks en dan specifiek, het anale verkeer.

Ik ben van beide kanten, ik houd ervan de ontvangen, maar ook te geven. Nu is het echter zo dat ik wel een voorkeur heb voor “het geven”.

Mijn probleem echter, is dat ik moeite heb met het presteren. Het lukt me niet om klaar te komen en met regelmaat een harde te krijgen.

Ik heb hiervoor een relatie gehad en op het begin ging de seksualiteit moeizaam. We hadden wel plezier, maar pas na een half jaar ofzo, lukte het me om te neuken.
Ik kreeg van mijn ex te horen dat ik een relatie neuker was, dat ik me eerst vertrouwd en veilig moest voelen, voordat mijn penis meewerkte. Mijn ex en ik gingen er heel relaxt mee om, als het niet lukte, gingen we gewoon wat anders doen.

90% van de tijd ging het goed, maar zodra ik een beetje afgeleid werd/gedachten op andere zaken had, dan kon ik weer een bordje met defect om mijn lul hangen.

Nu weet ik dat mijn seksuele problemen voornamelijk door onzekerheid komen en dat als ik die onzekerheid kan wegnemen, de problemen waarschijnlijk ophouden.
Ik houd erg van actief anaal verkeer en beleef er echt plezier in. Het is meer dan presteren, ook ontspanning en plezier.

Hoe kan ik echter de onzekerheid wegnemen? Heeft u daar tips/adviezen/trainingen voor? Op dit moment is het een beetje een vicieuze cirkel. Ik ben onzeker, dus kan niet presteren, ik kan niet presteren, dus wordt onzeker.

Lang verhaal en ik hoop dat u mij kunt helpen.

Met vriendelijke groet,

PhantomWolfDX

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *