seksualiteit

Hoi,

Dit gaat misschien even lang duren om te lezen maar ik zou het echt fijn vinden als jullie even naar mijn probleem(en) konden kijken.

1) Ik ben als een paar maanden verlief op een meid. We konden goed praten en hebben gekust, gezoend en toen ze een keer bij mij thuis bleef slapen heeft ze mij afgetrokken en ik haar gevingerd… tot zo ver een happy story.. right.. maar toen gingen we allebei op vakantie.. en sindsdien doet ze anders.. ze reageert minder spontaan op me, ze reageert heel kort.. ik heb het haar gevraagd (op een subtiele manier) en toen zei ze dat ze nog niet klaar was voor een relatie, ze wil er namelijk 100% achter staan.. en ze wil me geen pijn doen als ze er straks niet 100% voor wil gaan en ze geen relatie wil.
Ik snap het wel, maar nu kussen we niet meer we zoenen niet meer etc.. Ik heb nu het gevoel of dat ze me niet meer leuk vind (wat ze eerst wel deed maar niet leuk genoeg als je me begrijpt.) en ze klaar is met ons.

nu komt het dilemma, gister ben ik bij haar blijven slapen omdat ze vandaag op vakantie ging heel vroeg, met
3 klasgenoten (1 meid 2 jongens). Die avond hebben we seks gehad (ik voor eerste keer) het was geweldig we hebben veel gekust en gezoend en alles eig.. ik weet nu niet meer wat ik moet denken.. nu kreeg ik wel een kusje toen ik haar uitzwaaide maar niet echt overtuigend. Wat moet ik doen??? ik weet niet wat de status nu is zeg maar.. moet ik het toch maar opgeven? terwijl ze zei dat ze er misschien straks wel 100% voor gaat alleen nu niet.. + dan ben ik weer een week chagerijnig of.. met deze vraag blijven zitten of het nu serieus is of dat we gewoon seks hebben gehad omdat we dit leuk vinden..

2) nu een seks gerelateerde vraag, toen we seks hadden duurde het vrij lang (~10min) voordat ik een orgasme kreeg ze heeft me ook van te voren even moet aftrekken voordat ik in haar kon klaar komen als je me begrijpt :$ Ik schaamde me best wel, al zegt ze dat het niet erg is .. is dit normaal voor eerste keer of komt het gewoon omdat ik onervaren ben en ik niet weet hoe het moet..

Sorry voor dit lange bericht maar ik zou het echt fijn vinden als jullie hier op zouden kunnen reageren het zou me enorm helpen !!

Gr,

Verlegen

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *