lichaam

Hallo,

Ik zit met een best wel groot probleem. Ik ben nu al iets meer dan 5 jaar seksueel actief. En het probleem speelde vanaf het begin eigenlijk al. Ik heb 3 jaar een vriend gehad en daar regelmatig seks mee gehad. Helaas heb ik zelf nog nooit een orgasme mogen ervaren. We hebben toen samen het hele internet afgezocht naar een hoop technieken en natuurlijk ook gelezen dat het ´tussen de oren´ kan zitten. Zelf masturbeer ik al sinds ik 13 ben, vond het wel leuk om te doen, maar ondekte er niet echt iets spannends mee tot ik van mijn vriend een vibrator kreeg. Dat was af en toe wel leuk en ik merkte ook dat ik wel een vocht verloor. Ik dacht eerst dat het urine was, maar daar rook het niet naar. Nou las ik dan weer op internet dat dat squirten is, maar het is niet dat ik het als een orgamse ervaarde.

Toen ging dat uit met mijn vriend, heb ik een aantal bedparnters meer gehad en ontdekte ik bij een van hen dat ik de spanning opbouwen van de te voren erg plezierig vond. Dus lekker strelen in de buurt van mijn vagina en ook over mijn string heen, zonder mijn vagina aan te raken. Helaas boekte dat verder ook niet meer resultaat dan dat.

Nu heb ik sinds een half jaar weer een vriend en in het begin hadden we een fantastisch seksleven. Ik was voor het eerst echt heeeel vaak geil en erg nat, terwijl ik daarvoor altijd glijmiddel nodig had. Helaas daalde mijn libido na 2 maanden alweer en was dat mooie avontuurtje weer over.

Nu begin ik met toch weer heel erg zorgen te maken dat ik nooit een orgasme zal krijgen. Ik vind dit erg vervelend en ook tegenover mijn vriend. Hij is echt heel lief enn ik voel me helemaal op mijn gemak. Ik kan wel zeggen wat ik fijn vind en wat niet, maar er zijn niet zoveel dingen waar ik nou echt een fijn gevoel van binnen van krijg. Daarnaast heb ik daardoor ook niet zo vaak zin in seks, ofja ik heb wel zin, maar als we dan eenmaal bezig zijn heb ik helemaal geen zin meer.

Ik weet niet wat we nog kunnen doen zodat de seks weer leuk word en ik misschien ooit nog een orgasme zal krijgen.
Weten jullie het?

Groetjes,
Claudia

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *