anders

Geachte heer, mevrouw,

Ik zit met een wat gecompliceerde kwestie.. Maar dat zal ik nu aan u uitleggen.

Nu bijna 2 jaar geleden ben ik mijn vader verloren omdat hij is komen te overlijden, naast mijn opa was hij eigenlijk de enige waar ik echt contact mee had omdat ik de rest nooit had ontmoet of te ver weg woonde.

Ongeveer een half jaar geleden is mijn opa en dus mijn laatst levende familie lid waar ik contact mee heb overleden.
Daarnaast zijn er ook andere dingen die mij dwarszitten, zoals vertrouwen, financiele situatie en het probleem waarover ik met jullie contact op neem.
De reden dat ik het hele verhaal uitleg is omdat het dan misschien beter voor u te begrijpen is.

Door al het bovengenoemde is het voor mij moeilijk om dierbaren te verliezen.. kortgeleden is het uitgegaan tussen mijn vriendin en mij.
Een van de belangrijkste redenen was de grootte van mijn penis.
Dit zei zij natuurlijk niet direct, maar door door te vragen noemde zij dit wel. Omdat ze weet hoe erg ik eerlijkheid van belang vind.

De lengte, breedte, korte strakke voorhuid en de lelijkheid van mijn penis is iets wat mij zo dwars zit dat ik bij mijn 1e relatie nooit haar heb kunnen laten klaarkomen of zelf ben klaargekomen en heb uberhaubt 7 maanden duurde voordat wij met seks begonnen. En 2 maanden later was het voorbij, u kunt wel raden waardoor..

Daarna heb ik gedurende 5 jaar geen band met vrouwen durven aangaan die dieper lag dan vriendschap en ik heb hierdoor ook mijzelf niet seksueel kunnen ontwikkelen.
Uiteindelijk na 5 jaar heb ik weer even een relatie gehad. Zij probeerde mij advies te geven om het beter te doen, maar ik voelde mij zo onzeker dat ik vaak niet eens een stijve kon krijgen of te vroeg klaarkwam.
Daarnaast is het mij ook niet gelukt haar door penetratie echt goed te doen klaarkomen.. en vaak ging mijn penis uit haar vagina tijdens de seks, wat voor haar ook een grote domper was.

Nu is mijn punt dat ik graag in therapie zou gaan om over dit probleem heen te kunnen komen, omdat ik hierdoor in het dagelijks leven geen comfort vind aangezien dit mij constant dwars zit.
Ook durf ik er niet met vrienden over te praten omdat zij mij zo dierbaar zijn.
Maar ik durf mij niet eens om te kleden in dezelfde kamer als een vrouw zonder mijn ondergoed uit te trekken.. en het koste mij bijna meer dan de halve zomervakantie om te accepteren dat ik wilde gaan zwemmen met een goede vriendin van mij en mijn vriendin. Dit omdat als ik een zwembroek aanheb je duidelijk gewoon niets ziet.

Als kind ben ik hier vaak mee gepest en nog altijd zijn er soms mensen die er een ” grappige ” opmerking over maken, zelfs als ze mij niet kennen.

Waar zou ik terecht kunnen met mijn probleem ?

Met vriendelijke groeten,
Andy12

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *