seksualiteit

Ik heb een belangrijke vraag,
ik ben een meisje van 15 jaar.
ongeveer 2 dagen geleden was ik bij mijn vriendje en we waren aan het vrijen. op een gegeven moment waren we helemaal uitgekleed, en wou hij in me gaan (met condoom natuurlijk) het zou mijn eerste keer gaan worden, het deed alleen echt zo’n pijn dat t niet is gelukt. En als hij me vingert doet het niet echt pijn maar het voelt gewoon niet fijn, pas bij 2 vingers gaat het wel pijn doen.

ik heb mezelf natuurlijk wel eens gevingerd maar dat doe ik nooit met een vinger in me vagina (meestal over me clitoris wrijven), als ik het wel zelf doe dan doet het geen pijn maar ik vind het gewoon vreemd voelen, zon vinger in me vagina.

Ik ben ook best wel bang dat ik straks het gebeuren “neuken” ook echt niet fijn ga vinden. het is trouwens niet zo dat ik er niet klaar voor ben, want dat ben ik echt wel. Ik vind vingeren alleen gewoon totaal niet opwindend (met vinger in me vagina dan).

Weten jullie misschien hoe het komt? want ik ben wel ontspannen bij mijn vriend, dus daar ligt het niet echt aan. is mijn vagina te klein ofzo? en hoe kan ik ervoor zorgen dat hij wat groter wordt en dat dus alles minder of geen pijn meer doet.

ik heb trouwens ook sinds mijn vriend en ik het geprobeerd hebben, een hele geïrriteerde vagina, schaamlippen en clitoris. af en toe als er iets tegen aankomt gaat het jeuken en als ik dan ga krabben doet echt pijn (brandend gevoel), er zitten ook rode vlekken met donkerrode stipjes aan de binnenkant van me schaamlippen (lijkt een beetje op het effect van zuigzoen). zou dat kunnen komen door de wrijving enzo?

Ik zit hier echt heel erg mee.

Groetjes Kim Hendriks

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *