seksualiteit

Hallo

Op dit moment heb ik 2 jaar een relatie met een Mexicaanse, Dit is een lange afstandsrelatie en we zien elkaar daarom dus maar 2 a 3 keer per jaar.

Wanneer we bij elkaar zijn is ons sex leven gewoon goed, en is er lust van beide kanten, maar zodra we weer naar ons land van herkomst gaan en de relatie word voortgebracht door middel van Skype en Facebook veranderd dit onderwerp.
Mijn vriendin heeft letterlijk NOOIT zin om over het onderwerp Sex met mij te praten. Ik snap haar standpunten en ook dat ze liever niet op zulke manieren sexueel contact heeft, maar ik als man zijnde met gigantisch veel hormonen wil gewoon over het onderwerp zelf praten, al is het maar een gesprek of zijn het wat grappen over het onderwerp. Het boeit mij vrij weinig of ik uberhaupt sex heb met haar, het gaat mij er meer om dat Sex niet totaal verdwijnt uit onze relatie, ik wil nog wel in staat zijn om normaal met haar een gesprek aan te gaan of om herinneringen op te halen of om simpelweg gewoon nieuwe ideeën te bespreken, ik neem aan dat je me punt begrijpt.

Als ik dan vraag aan haar waarom ze dat maar niet toelaat dan krijg ik altijd het antwoord dat ze totaal niets daar voor voelt, en ze het te anders vind, en liever niet over heeft.

Ik respecteer haar reactie maar word er soms erg wanhopig door, Ik zal nooit en nimmer vreemd gaan en ook al heb ik mijn behoeftes heb ik totaal geen trek in andere vrouwen, maar toch ga ik automatisch met andere mensen over sex praten waaronder ook meisjes, terwijl ik dat het liefst gewoon bij mijn vriendin hou.

Dit probleem hebben we nou al sinds een aantal maanden, het gekke is dat voordat we elkaar in het ‘echt’ ontmoet hadden dat ze daar TOTAAL geen probleem van maakte, en kon ze gewoon over het onderwerp praten. Dus dit probleem speelt al vanaf onze eerste ontmoeting.

Ik weet niet of ik me nou aanstel maar toch, op 1 of andere manier voelt het op deze manier niet als een ‘relatie’ aan, zonder de sexuele kant, zonder het onderwerp sex. Het gevoel dat het gewoon een ‘Verboden’Onderwerp is geworden vind ik echt heel vervelend en wanneer ik er ook maar over begin krijg ik ruzie met haar, terwijl we normaal echt nooit ruzie hebben en het super goed met ons gaat.

WAT MOET IK DOEN??

ik ben radeloos en weet zeker dat haar verlaten geen optie is.

Help a.u.b.

Met vriendelijke Groet

Wes

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *