anders

Hallo,

Graag wil ik mijn verhaal kwijt en wat deskundige raad.
Ik ben vroeger misbruikt geweest als kind, verschillende jaren. Het is moeilijk te omschrijven wat een soort misbruik het is. Eerder chantage en manipulatie. Toen ik in de lagere school zat vroeg een jongen uit mijn klas om hem te pijpen en met hem te vrijen omdat hij dat op tv had gezien. In de klas was hij iemand stoer die mij wel regelmatig uitlachte. Onze ouders waren bevriend met elkaar en telkens als ik bij hun thuis kwam zei hij dat ik hem moest pijpen (zonder erectie wel te verstaan) en als ik er bleef slapen wou hij doen als we vreeën. In ruil kreeg ik een snoepje en hoopte ik dat hij mij niet meer ging uitlachen. Ik kwam veel bij zijn thuis omdat ik ook bevriend was met zijn zus. Het heeft zo’n 5 jaar geduurd. Daarna is alles uitgekomen en zijn we naar éénmalig naar een psychiater gegaan. Sindsdien heb ik er niet meer over gepraat dan alleen verteld tegen mijn vriendjes.

Bijgevolg heeft dit problemen op mijn huidige relaties. In mijn vorige relatie werd er slecht gereageerd. Hij maakte veel ruzie omdat ik geen zin had in seks en had een gedwongen gevoel. De keren seks werden geteld. We zaten in een vicieuze cirkel waardoor ik een afkeer had van seks.

In mijn huidige relatie heb ik hier ook schrik voor. Mijn partner heeft aangegeven dat er te weinig seks is. Bijna elke morgen probeert hij seks te krijgen met mij of als het ‘s morgens niet is een ander moment. Hij telt de keren seks ook. Hij wordt niet kwaad maar praat erover. Toch voel ik me niet zo veilig bij hem omdat het lijkt dezelfde weg op te gaan als in mijn vorige relatie. Ik heb het gevoel dat ik van seks een afkeer krijg telkens hij probeert bij mij. Ik voel wel dat ik zin heb in seks, maar het stoot mij af als hij probeert. Het is nu al drie weken geleden dat we echt seks hadden zei hij. Al hebben wij drie dagen geleden onszelf gemasturbeerd in het bijzijn van elkaar en dat was wel leuk. Ik wou niet vrijen omdat we geen condoom hadden en omdat ik mijn pil enkele keren vergat te nemen. Nu vraag ik mij af of dit te maken heeft met mijn vroegere nare ervaringen? Wat kan ik hieraan doen? Ik vind het echt niet leuk, voel er mij niet normaal om en ik voel mij echt slecht hierdoor. Ik vraag mij af waarom dit allemaal zo slecht kan lopen. Wat is er toch mis met mij.
Momenteel neem ik ook antidepressiva wat ook kan leiden tot libido vermindering.

Groetjes,

Girl23

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *