seksualiteit

Beste hr./ mevr.

Ik woon sinds een paar maanden met mijn vriendin samen. Samen hebben we een erg fijne tijd. Na de eerste paar weken samen wonen, word ik midden in de nacht of vroeg in de ochtend wakker van mijn vriendin, die aan het masturberen is. ( dit gebeurt nu bijna dagelijks) ( dat het om masturbatie gaat weet ik 99% zeker, en ik vermoed vooral als ze niet kan slapen). Op zich heb ik hier geen moeite mee, maar dit gaat erg ten koste van mijn nacht rust. Als ik erover probeer te praten word ze ontzettend boos en emotioneel en zegt dat ze het niet doet. Ik wil er geen grote ophef over maken, en leg me er dan bij neer.

Op moment durf ik de situatie niet aan te kaarten, bang dat het weer invloed heeft op onze relatie. Ons seks leven is verder op zich oké, maar mijn vriendin toont weinig tot geen interesse in seks en geeft ook aan makkelijk zonder te kunnen. Waarover ik mij zorgen maak, ik ben bang om intimiteit in de toekomst te verliezen.

Ik ben een beetje ten einde raad en weet niet goed hoe ik met deze situatie om kan gaan zonder dat het invloed heeft op onze relatie. Hebben jullie mogelijk advies of tips?

Thanks alvast,

Gr. Anoniem_88

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *