lichaam

Hallo,

Ik heb 6 jaar lang probleemloos de pil gehad. Op een gegeven moment begon ik toch wat problemen te krijgen.Ik kreeg meer last van mijn menstruatie (bloedarmoede)en mijn menstruatie ging langer duren. Ik ben één keer 6 weken lang ongesteld geweest en één keer 4 weken lang. Ik heb toen van mijn huisarts een curettagekuur ontvangen en heb het advies gekregen om van pil te wisselen, omdat mijn pil niet meer werkte.
Dit heb ik gedaan en ook toen was ik weer een aantal weken ongesteld. Ik kreeg veel last van krampen (onderbuik, onderrug) en ik kreeg meer last van schimmelinfecties. Na een aantal maanden heb ik mijn oude pil weer even geprobeerd. De schimmelinfecties bleven, de pijn bleef, maar volgens mijn huisarts moest ik maar afwachten. Dit heb ik lang gedaan. Uiteindelijk heb ik geeist om een doorverwijzing naar een gynaecoloog, omdat ik zelf bang was voor endometriose.
Deze doorverwijzing heb ik gekregen en mijn gynaecoloog zei dat het een goed plan was om een spiraaltje te nemen. Deze heb ik in juli laten zetten. Bij het zetten van het spiraaltje ben ik flauwgevallen en de weken erna heb ik veel last gehad (maar dit hoort, geloof ik).
Nu…een aantal maanden later, ben ik niet meer ongesteld, maar heb ik wel nog veel last. Soms dan heb ik zoveel pijn in mijn buik, rug en benen dat ik niet meer kan lopen. Ik heb veel last van afscheiding (wit slijm afgewisseld met bruin slijm) en het voelt allemaal niet goed.
Ik wil niet naar mijn huisarts, omdat deze blijft zeggen dat ik het moet aankijken…en dat doe ik nu te lang, vind ik zelf.
Wat kan ik doen, wat zijn mijn opties?

Groet

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *