lichaam

Geachte Seks enzo,

Ik zit met een probleem. Ik kom namelijk niet klaar en weet niet zo goed wat ik er aan moet doen.
Sensoor heeft me doorgestuurd naar deze pagina, en hierbij dan ook een kopie van wat ik aan Sensoor verteld heb.

Ik ben 22 jaar, een vrouw, studente en ik heb een vaste relatie. Ik ben vrij avontuurlijk als het gaat om seks en zo en sinds ik vier maanden geleden gestopt ben met de pil heb ik mijn libido weer terug.
Maar ik kom niet klaar.

Ik loop tegen een soort grens aan. Het voelt allemaal super fijn en dan plotseling wordt het te gevoelig en daarna is alle opwinding weg… Volgens mij heb ik ooit wel een orgasme gehad, maar het gebeurd nu gewoon niet meer. Ik loop tegen die muur op en dan ebt alle opwinding weg en kom ik er ook niet meer in de buurt.

ik ben best avontuurlijk wat betreft seks, dus ik heb een vaste vriend en we hebben een meisje die voor ons beide onze friend with benefits is. Monogame trio’s zeg maar… Maar hij komt dan klaar, zij ook, en ik niet. Dus dan krijg ik minder aandacht, want op het laatst gaat het toch om de ‘O’

het meest frustrerende is vooral dat de spanning die ik opgebouwd heb ook met gemak nog drie dagen blijft hangen, zonder de opwinding en zonder een mogelijkheid om er van af te komen en dat mijn libido me min of meer een keer per dag behoefte geeft.

Als jullie een antwoord of een doorverwijzing hebben voor me, ben ik echt helemaal blij. Want ik wil hier vanaf!

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *