lichaam

Pas een nieuwe vriend, maar pijn tijdens de seks als ik mijn benen redelijk ver uit elkaar doe (hij bovenop of ik bovenop). De pijn zit aan de binnenkant van mijn benen en dan wat omhoog, het zijn echt de botten zelf. Nadat ik op google heb gekeken kan ik niet ontdekken of dit mijn bekken zijn of wat anders.

Wat is dit en wat kan ik ertegen doen?

Seks is verder prima, als ik pijn heb stoppen we gewoon en gaan verder met een ander standje, maar toch zou het ook een keer fijn zijn om geen 3 dagen pijn te hebben na de seks tijdens bepaalde bewegingen, want meestal is het wanneer we stoppen al te laat. En ik wil het vooral voor hem, hij maakt zich echt zorgen als ik pijn heb, en ik wil dat hij ook eens kan bepalen hoelang we een standje doen.

Overigens moet ik erbij vertellen dat mijn vriend niet extreem breed is ofzo.
Bij mijn exen had ik ook nooit problemen hiermee. Zou het kunnen zijn omdat ik 2 jaar geen seks heb gehad, dus ook mijn benen niet zo ver uit elkaar heb gehad? 😉

En toen ik een kindjes was stonden (staan nogsteeds) mijn heupen naar binnen gedraaid, ze hebben me hieraan willen opereren maar toen ging ik vanzelf recht lopen. Zou dit een oorzaak kunnen zijn? Maar dan zou ik dit ook bij mijn exen gehad moeten hebben toch?

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *