soa

Beste,

Ik ben een 21-jarige jongen uit België. Ik weet niet als ik men vraag hier kan stellen, maar ik vond niet meteen een geschikte (online)plaats in mijn eigen land.

Een week of 4 terug was ik met school op uitstap naar Denemarken. Sedert ik terug ben van deze uitstap heb ik last aan mijn penis. Ik begon mij zorgen te maken omdat ik aan bepaalde zaken twijfelde. Tijdens de laatste avond hebben we met een paar vrienden uit geweest. Ik had iets te veel gedronken en begon te dansen. Op een bepaald moment danste ik met een meisje die ik eigenlijk niet kende. Het was voor mij allemaal wat onwennig , gezien het feit dat ik geen seksuele ervaring heb. Het meisje was wat uitdagend en begon mij wat te verleiden. Ik besefte wel wat de grenzen waren. Op een gegeven moment begon ze op de dansvloer met haar achterste hevig tegen mijn voorkant te stoten. Dit deed ze gedurende een minuut of 2. Ik was opgewonden, maar hield het na 2 minuten voor bekeken. Het meisje droeg een korte rok en ik had mijn onderbroek en broek aan. Er is dus geen sprake van echt seksueel contact. De dag nadien begon ik echter pijn te krijgen aan mijn penis. Tijdens mijn reis droeg ik ook een soort van heupzakje onder mijn broek en boven mijn onderbroek. In dit zakje bewaarde ik al mijn geld en mijn sleutelbos zodat dit niet gestolen kon worden. Ik ben iemand die eigenlijk wat te kampen heeft dwangmatig gedrag waaronder smetvrees. Ik denk vaak dat ik allerlei ziektes op kan lopen. Ik ben ook iemand die heel snel panikeert. Vaak denk ik altijd het ergste. De pijn werd tijdens die week steeds erger. Ik had een enorm branderig gevoel bij het plassen en een constante pijn. De dokter nam een urinestaaltje en deed ook een andere test met een staafje. Uiteindelijk bleek dat alles eigenlijk goed was. De week nadien had ik nog altijd zoveel pijn. Ik ging opnieuw naar de arts en er volgde een bloedafname. Ook hier was alles normaal. Wanneer de pijn enkele dagen nog altijd zo hevig was, mocht ik naar de uroloog. Ook hier zag de uroloog niets vreemds. Inmiddels is het bijna een maand verder en is de pijn wel wat verbeterd. Toch is deze nog niet verdwenen. Wanneer ik dan begin op te zoeken op het internet geraak ik helemaal in paniek. Wanneer ik de verschillende symptomen bekijk dan komt dit telkens wel een beetje overeen. Bovendien las ik dat bepaalde tests maar achter enkele weken uitsluitsel kunnen geven. Mijn tests werden allemaal binnen de 2a3 weken na het incident afgenomen. Ik besef natuurlijk maar al te goed dat het misschien wel onmogelijk is om tijdens het dansen één of andere SOA op te lopen, aangezien dit (meestal) via seksueel contact gebeurt. Toch maak ik er mij door mijn nogal smetvrees-ideeën, nog zorgen over. Ik durfde dit verhaal niet aan mijn ouders of huisarts vertellen omdat ik mij er wat over schaam. Ik vraag mij dus eigenlijk af als ik enig risico gelopen heb om een SOA op te lopen?

Ik besliste uiteindelijk om mijn vraag hier te stellen. Het zou voor mij een opluchting zijn om antwoord te krijgen op mijn vraag.

Alvast vriendelijk bedankt!

Tom

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *