seksualiteit

Dit antwoord ontving ik van jullie,

Hoi,

Goed dat je mailt! Het is helemaal niet gek dat je niet vaak aan seks denkt of hier mee bezig bent. Mannen zijn meer visueel ingesteld, dus raken vaak eerder opgewonden. Om opgewonden te raken is het ook belangrijk dat je goed ontspannen bent. Als je nog teveel bezig bent met andere dingen in je hoofd, lukt het niet om opgewonden te raken. Zorg er dus eerst voor dat je jezelf af en toe kan ontspannen, door bijvoorbeeld te sporten, in bad te gaan of iets anders waar jij ontspannen van wordt.
Daarnaast moet seks voor jou ook leuk zijn. Als jullie seks hebben, denkt hij ook aan jouw genot? Lukt het om klaar te komen of masturbeer je weleens? Als seks voor jou leuk is, heb je eerder zin om dit nog eens te doen.
Als jullie er samen niet uitkomen, kunnen jullie eens naar een seksuoloog hiervoor gaan. Op www.nvvs.info kan je een seksuoloog bij je in de buurt vinden.
Deze site is eigenlijk voor jongeren onder de 25 jaar, dus helaas kunnen wij je niet verder helpen, maar ik ben er zeker van dat een seksuoloog dat wel kan.

Groetjes,
team seksenzo

Ik ben trouwens 24 (oktober 1989), dus ik hoop wel dat jullie me verder kunnen helpen.
Om even antwoord te geven op de vragen die je stelde; Ja, ik masturbeer wel (2 á 3 keer in de week), en klaar komen is voor mijn niet echt een probleem. Mijn man denk ook wel aan mijn genot. Die probeert er alles van alles aan te doen om mij te helpen.
En seksuoloog is niet iets voor mij, aangezien dit niet meer vergoed word, kan ik het gewoon weg niet betalen.
Je hebt het over het ontspannen, bedoel je ontspannen voordat je seks hebt of in het algemeen ontspannen??

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *