lichaam

Toen ik voor de eerste keer seks had was dat geweldig zonder enkel probleem. Met hetzelfde meisje ben ik twee jaar samen geweest. Soms hadden we wel zes keer per dag seks. Toen dit uitging, ben ik een ander meisje tegengekomen die mij seksueel wist te prikkelen op een manier die ik nooit eerder heb gekend. Na wat trekken en vingeren ging het uit met dit meisje.
Daarna heb ik een meisje ontmoet. Dit was in mijn ogen het mooiste meisje die ik tot nu toe gehad heb. Toen we seksuele gevoelens naar elkaar kregen (na een week) toen zijn we begonnen met orale seks, dit ging allemaal prima. Tot we daadwerkelijk seks wilde hebben met penetratie. Ze lag daar maar en ik kreeg weinig interactie met haar. Met gevolg dat ik mijn penis niet omhoog kon krijgen.
Sinds dat is gebeurd, ben ik zo onzeker geworden op seksueel gebied. Nu met mijn huidige vriendin (maagd) heb ik telkens een piek van een minuut. Daarna zakt dit weer af en wordt hij weer slap. Ik ben bang dat ik hem niet omhoog ga krijgen als we daadwerkelijk seks gaan hebben. Zij is maagd en heeft zelf ook nauwelijks ervaring en weet mij dus ook niet echt te prikkelen. Moet ik naar een huisarts? Voor evt viagra of iets dergelijks? Want ik vind haar echt heel leuk. Maar op deze manier kan je geen relatie met iemand hebben. We zijn nu drie maanden samen en ik ben bang.

Geef mij aub wat advies of tips hierover

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *