anders

Hallo,

mijn vraag gaat over masturberen (mezelf aftrekken).
Ik ben namelijk nogal in de war hierover.

Het probleem is: nadat ik mezelf heb afgetrokken, word ik ontzettend depressief gedurende 2 dagen erna. Ik word heel erg onzeker, sloom, dromerig, ervaar veel stress, en ik word erg moe: de laatste keer heb ik 2 dagen de hele middag nog erbij geslapen, naast de avonden. Daarnaast heb ik een aantal subtiele symptomen van OCS (Obsessieve Compulsieve Stoornis) waaronder obsessieve gedachten en die komen in erge mate terug gedurende deze dagen.
Kortom: ik voel me een compleet wrak, alsof het leven geen zin meer heeft.

Dan zou je zeggen: waarom doe je het dan? Meestal na ongeveer een anderhalve week dat ik mezelf voor het laatst heb afgetrokken, voel ik me super. Maar ook heel erg opgewonden: als ik door de stad rond loop krijg ik van bijna elk meisje kriebels in mijn buik en soms een erectie, al helemaal bij oogcontact.
Ik ervaar dat allemaal als erg prettig, maar op een gegeven moment kan ik alleen nog maar aan seks denken en dan word ik ‘s ochtends heel slaperig wakker en kan ik mezelf niet inhouden. Dan begint alles weer overnieuw.

Ik voel me een beetje alsof dit een soort cirkel is die zichzelf steeds herhaalt, maar eigenlijk wil ik deze doorbreken want die paar dagen na het aftrekken vind ik maar niks 🙁

Ik hoop dat degene die deze vraag leest hier verstand van heeft en mij misschien wat tips/adviezen kan geven.

gr eenDuderino

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *