seksualiteit

Hallo seksenzo,

ik heb een al wat vragen gevraagd over vingeren e.d. ik ben er een tijd niet mee bezig geweest maar nu ik 17 ben is het toch normaal dat je zin in sex krijgt denk ik..

ik heb het gevoel dat ik sex wil heel erg maar ik kan mezelf niet vingeren als ik met mijn vingers mijn vagina aanraak is het gevoel al weg.. hier word ik zelf een beetje gek van..

maar ik zit ook met een ander probleem ik fantaseer altijd over mijn eerste keer sex en hoe het zou zijn maar aan de ene kant lijkt het me geweldig aan de andere kant durf ik het niet ik denk dat alles fout zal gaan en hoe het moet weet ik ook niet.. ik heb nu geen vriend en ik ben redelijk op de voorgrond op school en ben altijd druk met de jongens aan het kletsen en jullie snappen wat ik bedoel.. maar ik heb nog nooit gezoend laat staan sex gehad.. ik wil het wel maar durf het niet eigelijk denk ik dat ik het nooit wil als je op je 17e nog nooit gezoend en sex gehad heb.. ze zullen me wel uitlachen.. ik weet niet wat ik moet doen en ik wil een keer weten hoe het is om een orgasme te krijgen of dat wow gevoel te hebben.. maar ik krijg het niet eens voor elkaar bij mezelf..

kunnen jullie me helpen..

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *