seksualiteit

hoi
ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo iets als dit heb gedaan en ik voel me er een beetje ongemakkelijk bij… maar ik heb niet echt andere opties over eigenlijk… 😛
ik heb eigenlijk meerdere vragen, ik hoop dat dat geen probleem is?

ik ben 16 jaar oud en ik heb ook een vriendin van 16
we hebben nou al ongeveer 2 maanden, en we hebben al wel eens over seks gehad en zo maar me willen er allebei mee wachten tot we er allebei echt klaar voor zijn. maar ik heb het gevoel dat dat moment steeds dichter bij komt.
niet dat ik dat erg vind, in tegendeel. maar ik wil het graag zo speciaal mogelijk maken, dus hoe kan ik er voor zorgen dat ik het speciaal voor haar maak? want ik ben erg bang dat ze er achter af spijt van zal krijgen. ik ben zelf namelijk al ontmaagd en heb er best wel spijt van. ik had liever willen wachten tot ik met mijn huidige vriendin had.

een ander ding is dat we al wel veel doen in bed.
eigenlijk alles behalve echt seks hebben. ik wil haar graag zo goed mogelijk laten voelen. ik ben bereid om alles bij haar toe doen. dus mijn vraag is: waar kan ik heb beste zoenen/strelen/likken/etc. om haar heel goed te laten voelen?
ik weet dat bij veel vrouwen kussen in de nek helpt, maar ik vraag me af wat ik nog meer kan doen.

en ik heb nog 1 laatste vraag:
(oke ik ben bang dat ik iets te persoonlijk word nu… maar dat is toch de bedoeling? :P)
als ik en mijn vriendin bezig zijn in bed… kan ik haar binnen 5 minuten 3 keer laten klaarkomen van vingeren/beffen/likken/etc. (heel bescheiden, ik weet het.)
maar als zij iets met mijn penis doen (aftrekken of pijpen) dan duurt het bij mee heel erg lang of meestal zelfs helemaal niet voor dat ik klaar kom.
tot ik vraag of ze wilt dat ik het doe. dat vind ze dan oke omdat ze me heel graag wilt laten klaarkomen.
en als ik het dan zelf doe, dan kom ik binnen 10 seconden.
ik denk niet dat het ligt aan de manier hoe zij mij aftrekt of zo, want ook al ben ik haar eerste, ze doet volgens mij niets fout.
met dit moet je niet kijken naar mijn vorige vriendin. die vond mijn penis smerig en wilde alleen seks hebben. verder mocht ik alles bij haar doen, maar ze wilde perse niets bij mij doen. ook als we seks hadden en ik stond op het punt om klaar te komen stuurde ze me naar de badkamer om het daar zelf “handmatig” in een wc papiertje te doen omdat ze dat vies word. eerlijk gezegd zal het me niet verbazen als ze uiteindelijk lesbisch zal zijn, niet dat daar iets mis mee is.

sorry dat dit zoon lang bericht is.
dit is de eerste keer dat ik zo iets doe.
ik hoop heel erg dat u mij kan helpen.
en ook alvast sorry voor taalfouten of spellingfouten, ik heb erge dyslectie
alvast heel erg bedankt, in ieder geval dat ik mijn ei hier over kwijt kan.
liefs, deze onzekere stumper

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *