seksueel geweld

Hallo,

Ik ben een meisje van 21 jaar. Een jaar geleden ben ik een relatie begonnen met P. Dit heeft 7 maanden geduurd, in januari heeft hij het uitgemaakt. De eerste maand was alles in orde, en hadden wij ook gewoon seks zoals we het allebei prettig vonden. Daarna zocht P wat meer uitdaging, avontuur. Hij wilde vervelende spelletjes doen, gebruikte hulpmiddelen die ik niet fijn vond en deed me daarmee lichamelijk en geestelijk pijn. Omdat hij de “macht” had, durfde ik me nooit goed te verweren. Ik heb wel altijd “nee” of “stop” gezegd, maar hij luisterde niet. Daarom liet ik het altijd maar gebeuren. Het is een grote, brede jongen met niet zo n braaf verleden kwam ik later pas achter. Cocaïne, voorkomen wegens aanranding/verkrachting, vechten etc. Omdat ik dit wist, durfde ik nooit tegen hem in te gaan. Laat staan het uitmaken. Gelukkig deed hij dat voor me. Daarna ben ik in een diep gat gevallen, ik hield alles voor me en trok me helemaal terug. Hij begon me niet veel later online lastig te vallen via Facebook, Skype, bellen, appen etc. Ik heb hem steeds overal geblokkeerd. Daardoor werd ik nog paniekeriger, angstig. Ik kon het niet achter me laten. Gelukkig ben ik een nieuwe jongen tegen gekomen die mij uit het gat getrokken heeft. Hij is met me naar de dokter gegaan, omdat ik ook lichamelijke pijn had. Omdat ik toch nog veel te verwerken had, ben ik naar een psycholoog gegaan. Zij heeft bij mij PTSS geconstateerd en nu ben ik volop bezig met EMDR behandelingen.

Sinds januari wordt ik ook altijd anoniem gebeld door een meisje dat beweerd P te kennen. Ze heeft nooit haar naam gezegd, ze lacht dan alleen maar en hangt op. Dit gebeurt eens per maand ongeveer. Opzich kon ik me daar wel overheen zetten. Maar laatst is er ook anoniem gebeld naar mijn thuisnummer. Ik was toen niet thuis. Mijn ouders zeiden dat het de moeder van mijn nieuwe vriend was met de vraag of hij bij mij was. Toen ik hem dat vertelde en hij zijn moeder terug belde, kreeg hij te horen dat ze niet gebeld heeft. Ik vermoed dus dat het weer dat meisje was.

Afgelopen maandag, 17-11-2014 is er bij ons aangebeld om 23.15 uur. Er stonden 2 jongens aan de deur die beweerden dat ze opdracht van 2 andere jongens hadden gekregen om bij ons adres om 23.45 uur aan te bellen als Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit vonden zij heel vreemd. De politie is erbij geroepen. De 2 jongens gingen aan het eind van de straat staan wachten totdat de 2 opdrachtgevers langs kwamen rijden om te controleren of die 2 echt bij ons aanbelden. De auto waar de opdrachtgevers in zaten is een lichtgrijze Mercedes met het kenteken HS BN 198. En het was 1 grote brede jongen en een kleinere brede jongen. Ik ben nu bang dat dit P met zijn beste vriend zal zijn, gezien hun postuur en P heeft een lichtgrijze Mercedes met het kenteken HS EM 1988.

Wat moet ik nu doen? Mijn ouders weten hier nog niks vanaf, en ik ben bang dat het ipv online irriteren, nu verder gaat met stalken. Niet alleen ik, maar mijn ouders en zusje van 10 jaar zijn nu ook in gevaar misschien. Ik ben erg bang voor hem. Hij weet waar ik woon, school, sport, vrienden etc. Ik weet waar hij toe in staat is, en wil niet dat het zover komt bij mij! Ik heb al genoeg meegemaakt met hem!

HELP!

Met vriendelijke groet,

S.

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *