lichaam

Hallo,

Ik ben binnenkort 17 jaar en heb 4tal maanden geleden voor de eerste keer seks gehad en daarna een tweede keer, beiden veilig. Nu zou ik graaf verder willen gaan met een jongen als friends with benefits. Ik heb hier zeker over nagedacht en vind het proberen waard, maar eerst wil ik zeker zijn van alles en daarom heb ik enkele vragen waar ik graag jullie hulp bij wil.

Mijn eerste vraag betreft mijn lichaam. Ik heb redelijk veel srriemen op mijn borsten. Graag zou ik die weg willen of op zijn minst beetje wegkrijgen dat ze subtieler zijn. Hoe kan ik dat voor elkaar krijgen?

De volgende vraag betreft ook mijn lichaam, maar deze keer mijn vagina. Mijn schaamlippen zijn aan de binnenkanr roos, maar aan de buitenkant heel donker. Moet ik me zorgen maken?

Dan nu een vraag over de anticonceptie. De twee keren dat ik seks had moest ik de condoom omdoen, maar ik had bij beide de indruk dat de condoom naar boven kroop of er zelfs bijna afgleed. Dit vind ik niet echt betrouwbaar. Aan de maat lag het denk ik ook niet, want ze leken niet bepaald te klein. Wat doe ik nis? Of is dit normaal?

Als laatste vraag zou ik willen weten of het eigenlijk wettelijk strafbaar is als de jongn 21 is en ik 17? Zelf heb ik er geen bezwaar tegen, maar er is vooral veel onduidelijkheid over wat de toegestane leeftijden zijn.

Alvast bedankt voor uw tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groeten,
pandabeertje

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *