E-consult gesteld op Seksenzo oud

De vraag is vast al vaker gesteld, maar toch zit er geen bevredigend antwoord tussen voor mij.
Ik ben 20 en ik ben nog nooit klaargekomen.
Zelf mastuberen doet me helemaal niks. Ik heb sinds kort een vibrator, maar eigenlijk nog maar 1 keer gebruikt. Toen deed het me niks en ik ben eigenlijk niet in de stemming er wat mee te doen.
Als mijn vriend me vingert is het heerlijk, maar na een tijdje is het teveel, te gevoellig, teveel kriebeling dus wil ik graag dat hij ophoud, maar zo kom ik natuurlijk nooit bij een hoogtepunt. Als hij bij mij naar binnenkomt is het niet onprettig, maar een speciaal gevoel geeft het me ook niet.
Ik ben er redelijk veel mee bezig, en weet dat ik er tijdens de seks eigenlijk niet aan moet denken, maar vind het erg vervelend dat het gewoon niet speciaal is. Zo krijg ik er elke keer veel minder zin in, omdat het toch tot irritatie naar mezelf toe leidt. Het klinkt erg, maar ik wacht eigenlijk gewoon af tot hij klaarkomt.
we hebben het er al over gehad, eerst kon hij namelijk niet eens naar binnenkomen en bloedde is zelfs de 2e enz keren. hij is heel lief voor me, maar weet ook niet wathij verder nog kan doen.
Wat nu?

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *