E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hallo,

Ik heb het volgende probleem. Afgelopen zomer heb ik twee keer over een vervelende seksuele ervaring gehad met mijn partner. Tijdens de seks (op z`n hondjes), is de penis per ongeluk in mijn anus geschoten terwijl dit niet de bedoeling was en ik hier niet op bedacht was. Toen dit gebeurde was de seks erg heftig dus dit ging met de nodige kracht gepaard.
Ik heb daar de eerste keer enkele dagen pijn aan over gehouden. De tweede keer ging het goed mis, ik bloedde en heb minimaal een maand nog last gehad.
Sindsdien heb ik minder zin in seks en als ik zin heb dan verdwijnt deze 9 van de 10 keer wanneer mijn vriend met zijn vinger of penis mijn vagina in wil. Op dat moment voel ik een soort spanning en angst dat het weer gebeurd terwijl ik weet dat dit niet zo hoeft te zijn.
Vaak eindig daarom seks bij ons in een teleurstelling, sinds de zomer hebben we gemiddeld nog eens per drie weken seks gehad, waarvan meer dan de helft niet fijn.
Ik wil dit heel graag oplossen,want ons seksleven was eerder super. Mijn vriend is trouwens heel begripvol en pusht mij absoluut niet.

Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen

Groetjes Marloes

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *