E-consult gesteld op Seksenzo oud

Goedendag,

Ik heb nu ruim anderhalf jaar een relatie met mijn vriend. We zijn vrij snel samen gaan wonen en ik heb na een maand verkering mijn leventje in Rotterdam opgegeven om in Lelystad te gaan wonen. We zijn heel gelukkig samen en willen samen oud worden. Er is alleen 1 probleem die vrijwel vanaf het begin van onze relatie speelt. Ik heb vrij weinig tot geen zin in sex en vind het vervelend om mijn vriend steeds af te wijzen. Mijn vriend heeft hier gelukkig alle geduld mee maar het begint (logisch ook) nu na ruim anderhalf jaar toch wel aan hem te knagen en ook denkt hij dat ik sex met hem niet lekker zou vinden en word hij er erg onzeker van.
Na lang nadenken en veel dingen de schuld te geven denk ik nu te weten waar het aan zou kunnen liggen. Ik ben namelijk nogal flink in de maling genomen door mijn exvriend ,wat tevens ook jijn eerste grote liefde was. Hem loslaten heeft mij zoveel pijn gedaan dat ik nu denk dat daar mijn probleem loigt. Ik denk nu namelijk dat ik mij sexueel niet helemaal durf te geven aan mijn vriend omdat ik dan het gevoel hebt dat hij me dan meer pijn zou kunnen doen. Dit is echter wel een vreemde gedachten vind ik zelf omdat mijn vriend een schat van een man is en mij nooit pijn zou doen.
Ik heb ook gedacht dat het aan mijn spiraal lag, maar dat is denk ik onwaarcshijnlijk. Ik weet niet hoe ikdit probleem aan moet pakken want zie mij hier ook niet echt mee naar de dokter gaan. Dit is echter meer omdat wij geen vaste dokter hebben maar aangesloten zijn bij een zorgcentrum waar plus minus 4 doktoren werken en je dus vrijwel elke keer een andere dokter te spreken krijg.
Als jullie mij/ons ook maar een klein beetje opweg zouden kunnen helpen zouden wij jullie zeer dankbaar zijn.

Met vriendelijke groet,

Jolanda

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *