E-consult gesteld op Seksenzo oud

Ik ben geen jong meisje, maar een samenwonende vrouw, dus weet ik niet of ik hier een antwoord krijg.
Ik ben 49 en mijn man 51, wij kennen elkaar z’on 9 jaar en hadden tot voor kort een gezonde seksuele relatie, veschillende keren per week, nu gebeurd het vrijen steeds minder 1x per week, ik vroeg of mijn man soms problemen had en hij zei dit is van mijn rugletsel van vroeger. Kan dat nu zo maar opeens ?
Ik ben bang dat hij mij niet mooi meer vind, ben de laatste tijd nogal verdikt, ik vraag het hem maar doet dat af als nonsens.
Nu deze morgen kwam ik bij hem in zijn bureau en hij was zich zelf aan het bevredigen, vinden jullie dat normaal als hij zegt dat alles goed is tussen ons en ik nooit weiger om seks in tegendeel ik wil het zelf nog meer dan hij.
IK was echt gekwets en verdrietig, ik hou veel van mijn man.
HIj zegt dat het normaal is dat mannen zichzelf bevredigen, maar ik vind toch niet als een vrouw meer wil vrijen dat hij het dan niet kan of wil ??
Misschien vinden jullie het onnozel dat ik op mijn leeftijd nog vragen stel. Maar ik voel me als het ware een beetje bedrogen doordat mijn man opgewonden raakt door foto’s of ik weet niet wat op het internet, maar niet altijd door mij.
Nog thans doe ik goed mijn best en ben altijd lief tegen hem
avh49

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *