E-consult gesteld op Seksenzo oud

Goedendag,
Ik ben 21 en ik heb 3 sekspartners gehad. De eerste was mijn ex, het heeft 5 maanden geduurd voordat ik daadwerkelijk sex met haar heb gehad.
Mijn probleem is het volgende: ik ben goed in het opwinden van meisjes, ik ben goed in het genot geven aan meisjes, maar op het moment dat ik merk dat een meisje genot aan mij wilt geven, of seks met mij wilt, wordt ik zenuwachtig en is het enige waar ik op dat moment aan kan denken: “als ik mijn penis maar omhoog krijg, als ik hem maar omhoog krijg, ik krijg em niet omhoog, ze zal mij wel verschrikkelijk vinden”. Tot ik daadwerkelijk nergens anders meer aan kan denken, niet meer kan genieten en de sexpartij voor mij totaal niet meer leuk/lekker/ontspannend is. het enige wat contstant door mijn hoofd gaat is: o shit ik moet nu mijn penis omhoog krijgen. Als dat dan niet lukt, dan maak ik mijzelf helemaal gek en ben ik kwaad op mijzelf en ga ik zelfs mijn excuses aanbieden…Vaak lukt het uiteindelijk wel, maar is het een halfslappe, niet potente lul. Dit alles terwijl ik helemaal niet onzeker ben over de rest van mijn leven, ik trek de knapste meisjes aan, ik ben populair, maar dit is echt verschikkelijk en elke keer dat het gebeurd maak ik mijzelf gekker. het is een vicieuze cirkel.
Ik weet dat het probleem in mijn hoofd zit en als ik er gewoon niet aan zou denken dat er dan niets aan de hand was, maar helaas kan ik dat niet, ik kan niet stoppen met eraan te denken.
Ik kan mijn gedachten niet uitzetten…
Het is zelf zo erg, dat ik zelfs excuses ga verzinnen tegenover meisjes om maar GEEN sex met ze te hebben, terwijl ik dat wel wil. Hoe tegenstrijdig is dat?!
Ik weet prima een meisje op te winden, ik ben koning van het voorspel (met mijn kleren aan), maar op het moment dat ik daadwerkelijk sex met haar ga hebben lukt het niet omdat ik mijzelf dus niet kan ontspannen en bang ben dat ik em niet omhoog krijg.
Heeft u enig idee hoe ik ervoor kan zorgen dat ik minder aan het omhoogkomen van mijn penis kan denken en meer aan het genieten van de sex?
ik ben verder ook tevreden over de grootte van mijn penis in erecte toestand, in slappe stand ben ik er niet echt trots op, ook dat bevorderd de zaak niet echt…

Ik hoop op een goede oplossing!!!

Alvast bedankt!

M.v.g

ian

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *