E-consult gesteld op Seksenzo oud

Goedeavond,
poeh, waar heb ik mezelf nu aangemeld??? Een behoorlijke stap om te nemen, maar ik weet niet zo goed meer wat ik hiermee moet.
Ik ben inmiddels 5 jaar getrouwd, onze relatie suurt inmiddels alweer 14 jaar en ik houd zielsveel van mijn man. Een jaar geleden zijn wij ouders geworden van een zoon en ook dat gaat allemaal prima. Er is alleen 1 punt waar mijn man en ik niet op 1 lijn liggen en dat is sex. Ik heb er blijkbaar niet zoveel behoefte aan als mijn man, maar het gekke is dat ik me soms smiddags wel zit te verheugen op sex met mijn man, maar als het dan avond is en we liggen lekker in bed dan hoeft het voor mij niet, ik wil slapen. Ik ben er wel achter gekomen dat het smiddags voor mij vaak het beste werkt, alleen……..dan zijn we vaak niet samen! Na de bevalling kon ik in eerste instantie niet wachten tot het weer zover was, voor ik aan de pil was, maar sinds ik weer aan de pil ben is de behoefte minder. Ik ben inmiddels bij de huisarts geweest voor een andere pil, deze ook gekregen, maar de zin in sex…….ik weet niet waar ik dat vandaan moet halen. Als we sex hebben dan geniet ik (zo’n 1 a 2x per week), dan vraag ik me af waarom doe ik dit niet vaker. Maar als mijn man de volgende keer weer initiatief neemt, aan het einde van de dag, dan ga ik liever slapen.
Kortom, ik geniet er wel van, maar ze zin om zover te komen, ik krijg vaak maar moeilijk die zin. Mijn man word moedeloos van mij en als ij erover begint eindigd het voor hem in een telleurstelling in mij en voor mij ook een telleutstelling in mijzelf.
Ik wil dit verhaal nu gewoon eens kwijt in de hoop suggesties, tips, handvaten te krijgen. Weet iemand raad??

Groet,
Sandra

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *