E-consult gesteld op Seksenzo oud

Beste sexperts,

Wij zijn een stel m/v van 29 en 24 jaar. Wij zijn inmiddels ruim 6 jaar samen en hadden vooral in het begin 1 a 2 jaar goeie lekkere en soms ook stevige seks. Ik (de man) ben heel erg open en direct op seksgebied en zij is wat je noemt best preuts of op zijn minst terughoudend. Hoewel ik altijd al veel meer behoefte heb gehad aan seks en ook zeker aan spelletjes, aparte locaties en tijden dan haar, heb ik nooit echt te klagen gehad.

Na zo’n 2 jaar kreeg zij ineens blaasontstekingen als we seks hadden gehad. Ik heb alle begrip voor haar pijn en ongemak en heb haar altijd tijd gegund om de pijn te laten verdwijnen zonder aan te dringen op seks. Als zij iets niet wil, gebeurt het niet en dat vind ik ook terecht. Die angst voor pijn is nooit bij haar weggegaan en op den duur deed het ook pijn als ik haar penetreerde, zelfs al was het maar een vinger. Het ging van kwaad naar erger en dat duurt inmiddels al 4 jaar.

Ondertussen was het zover dat zij zelf nooit enig initiatief toont op seksgebied en als we dan al seks hebben is het hooguit in de slaapkamer, op de tijd die haar uitkomt, als alle omstandigheden naar haar wens zijn en we niets verder doen dan orale seks of hooguit dat ik haar met mijn vingers van buitenaf zachtjes mag aanraken. Ik mocht haar soms penetreren (en voor de duidelijkheid; ja ik wil dat wel, ik vind het anders gewoon GEEN seks maar uitgebreid voorspel) maar telkens vertrekt haar gezicht dan van de pijn. Dat wil ik natuurlijk ook niet, want ik hou van haar en ik ben geen gewetenloos beest. Ik heb in de tussentijd glijmiddellen, erotiserende middelen als kruiden, pillen, lingerie en weet ik wat geprobeerd te kopen voor haar en ook een klein handzaam vibratortje, zodat zij zelf eens alleen kon spelen of dingen kon ontdekken. Ik heb uiteraard voorgesteld dit samen te doen, of alleen of wat ze maar wil. Ik heb herhaaldelijk aangeboden alles maar dan ook ALLES voor haar te willen doen, wat ze maar wil, als zij het plezier maar kan herontdekken. Alles wat ik haar geef of aanbied beland in de lade en ze doet er helemaal niks mee. Ik hoef dan ook nooit op een verrassing te rekenen en ik hoef er zelf ook niet mee aan te komen, het kan haar toch niet schelen blijkbaar. Ik krijg ook werkelijk nooit eens een lieve of leuke opmerking gericht op mijn uiterlijk of seksueel getinte opmerkingen te horen. We zijn wel heel lief voor elkaar en knuffelen erg veel, maar ik mis die aandacht en voel me daardoor vaak onaantrekkelijk en twijfel heel erg aan mezelf, terwijl dit niet terecht is.

Na 4 jaar geduld en aandringen van mijn kant is ze dan eindelijk naar een sexuoloog gegaan. Ik vraag me nog steeds af waarom dat 4 jaar moet duren, maar goed. Nu heeft ze bij de sexuoloog uitgelegd hoe en wat, en de conclusie is dat zij van binnen niet nat genoeg zou worden en dat het daardoor schuurt en pijn kan doen. Kort samengevat advies van de sexuoloog: Glijmiddel is erg slecht, gebruik dit niet. Als het van nature niet gaat en zij heeft geen behoefte aan seks dan is er maar 1 oplossing; Gewoon niet doen, punt.

Sorry? Wat is dat voor een volslagen idioot antwoord? Nu heeft mijn vriendin godzijdank gezegd dat ze het wel zou willen, al was het alleen maar voor mij. Op advies van de sexuologe hebben wij inmiddels al 3 maanden geen penetratie meer gehad en dat gaat minimaal nog een maand duren. Maar ja, wat komt er daarna weer?

Ik weet niet welke gezonde jonge man dit kan opbrengen, maar ik begin te twijfelen of ik trots op mezelf moet zijn, of dat ik mezelf voor de gek houd. Ik ben een intelligente, sociale en ondernemende jongen en ik ben nog nooit van mijn leven vreemdgegaan terwijl ik wel aandacht van andere en vaak mooie vrouwen krijg, zorg erg goed voor mezelf, sport veel om er zo goed mogelijk voor haar uit te zien en doe mijn uiterste best om lief en aandachtig te zijn (zoals bovenstaand…). Ik zie ook echt niet wat ik verder nog zou kunnen doen. Veel vrouwen in mijn omgeving vertellen mij dan dat ze zouden willen dat hun vriend zo lief en begripvol zou zijn en zo goed voor zichzelf zou zorgen, omdat zij veelal een vriend hebben die een stuk minder hard zijn best voor haar doet. (Het lijkt wel alsof je als man zijnde beter een onbeschofte gevoelloze boer kan zijn, maar zo ben ik nu eenmaal niet). Hartstikke leuk allemaal, maar ondertussen zit ik er verschrikkelijk mee. Ik denk ook dat mijn constante drive tot er goed uit willen zien het resultaat is van een schreeuw om (seksuele) aandacht van mijn vriendin of desnoods andere vrouwen. Het ergste vind ik nog de vrouwen om mij heen die met mij of anderen bespreken hoe lekker ze het wel niet vinden om spannende seks te hebben en hoe graag en vaak ze wel geen seks hebben en wat ze allemaal doen. Het vreet aan me!!!

Ik betrap mezelf er de laatste tijd op dat ik zelfs vreemd zou willen gaan, al was het maar voor de spanning en de sensatie die ik zo vreselijk mis thuis. Maar ik hou ontzettend veel van mijn vriendin en ze is alles wat

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *