E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hartstikke bedankt voor uw vlugge reactie. Ik maak me inderdaad een klein beetje zorgen maar ik denk dat het allemaal voor niks is, wanneer ik zo verhalen hoor van links en rechts. Ik heb vandaag geen last meer gehad van rug of buik steken. Wel nog even van wat last gehad van steken boven in mijn borst, maar ik las ergens op het internet dat dit ook te maken kan hebben d.m.v stress. Ik zit deze week ook in mijn proefwerken week en heb enorm veel te leren.. dus daar zou het ook aan kunnen liggen.

Dan had ik nog een aantal kleine vragen..

Ben je tijdens je menstruatie erg vruchtbaar? En wanneer merk je nadat je sex hebt gehad of je zwanger bent? Kan dit al meteen (in mijn geval) een paar dagen erna zijn??

En mijn laatste vraag was dat, als ik het goed begrepen heb er dus niks ergs is aan mijn dunne afscheiding? Het ziet er verder gewoon wit uit (melk kleurig) Wel moet ik erbij zeggen dat ik nog niet in mijn ovulatie zit. Deze zal pas volgende week 13/14 april plaats vinden.

Alvast erg bedankt voor de informatie! En ik hoop één deze dagen eens online te komen via de chatbox. Ik ga nu maar weer eens verder met leren.

Mvg,
Annoniempje

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *