E-consult gesteld op Seksenzo oud

Ik ben 17 jaar en ik ben afgelopen vrijdag 11 dagen aan de pil. Voor het eerst in mn leven trouwens. Nu was ik vrijdag nacht bij een vriend en hebben we waarschijnlijk sex gehad. Of hij nu daadwerkelijk binnen was geweest, zijn we niet uitgekomen, maar er zat in ieder geval sperma op mijn vagina, of het erin zat weet ik niet, want ik had geen idee hoe ik dat kon controleren. (Hij is ouder dan ik en heeft wel ervaring, het is dus niet zo dat we het niet wisten door onervarenheid van beide.) Nu is mijn vraag dus of het mogelijk kan zijn dat ik toch zwanger ben geraakt, aangezien ik de pil pas net slik en er hoogstwaarschijnlijk sperma in mn vagina is gekomen.
Als het antwoord ja is, klopt het dan dat ik op de dag dat normaal mijn menstruatie zou moeten beginnen en zwangerschapstest kan doen? En als de test positief is, kan ik dan nog steeds abortus plegen?
Of is het gewoon sowieso beter om een morning after pil te halen/innemen,, of heeft dat geen nut of zin, omdat de kans te klein is dat ik zwanger ben?
Please HELP!

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *