E-consult gesteld op Seksenzo oud

mijn vraag ging toen over mijn zus ik zal het nog een keer schrijven wat er gebeurde.
het was toen voor het eerst mooi weer en ze liep toen gelijk veel in bikini en in korte rokjes enzo. Ik heb een hele mooie zus dus ik keek naar haar en ik dacht dat ze dat toch niet doorhad.
een paar dagen daarna hadden we een verjaardag en kon ze niet zitten en kwam dus op mijn schoot zitten ik kon er echt niks aan doen maar ik kreeg een stijve en toen ze dat merkte dacht ik dat ze boos zou worden maar ze deed niks en bleef gewoon zitten keek naar me en lachte een beetje.
ik schaamde me heel erg maar gelukkig zij mijn zus er niks over.
toen is het eigenlijk begonnen want nu doet ze de laatste tijd lijkt het wel haar best om me te versieren. ze heeft nog veel vaker korte rokjes aan en strakke shirtjes en een bikini.
ze vraagt me heel vaak of ik haar wil insmeren en dat doe ik dan natuurlijk pas lag ze op haar buik en deed ze het touwtje op haar rug los toen ik haar insmeerde kwam ik een paar keer een klein beetje aan haar borsten en daar zei ze niks over.

maar afgelopen weekend waren we in een huisje in zeeland
de hele dag had ze bij het huisje een nieuwe hele sexy bikini aan of als we weg gingen een jurkje of rokje maar altijd heel kort en ze zag er echt sexy ook door omdat ze zich mooi opmaakte. ze kwam wel vaak eventjes aan me of kwam opeens mijn schoot en keek me dan een beetje raar aan.
Ik durf nu wel als ik haar rug insmeer steeds een beetje meer aan haar borsten te komen en nog steeds vind ze dat goed.
toen we dus naar bed gingen hoopte ik dat er iets zou gebeuren want we moesten samen op een kamer want er waren er maar 2. wij lagen samen boven dus ik dacht als de deur van de kamer dicht is dat ze dan wel iets zou doen maar dat deed ze niet en ik durfde het ook echt niet. en toch voelde ik dat we het allebei graag willen.

wat moet ik nou doen moet ik wachten tot ze iets doet of zal ik een keer proberen haar uit te lokken. en hoe moet ik dat dan doen

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *