De pil

Beste mensen,
De vorige keer had ik ook een aantal vragen en toen hadden jullie mij heel goed geholpen. Bedankt daarvoor, echt topwerk! Ik heb nu weer een vraag en hoop dat jullie mij willen helpen.

Het betreft de pil. Ik zou heel graag aan de pil willen. Ten eerste omdat ik graag seks wil met mijn vriendje. Met een condoom hebben we niet de beste ervaringen gehad en daarom dat ik graag aan de pil zou willen. Ten tweede omdat ik best wel regelmatig ongesteld ben. Eerst duurde het twee maanden voordat ik ongesteld werd, nu zijn het opeens drie weken.

Mijn ouders willen alleen niet dat ik aan de pil ga. Ze zijn als de dood dat ik nu al seks heb met een jongen, en het slikken van hormonen ziet mijn moeder ook absoluut niet zitten. Andere ouders van vriendinnen (en ook van mijn vriendje) gaan veel luchtiger met seks om. Zij staan het wel toe van hun zoon/dochter. Ik ben bang als ik de pil stiekem slik, ze erachter komen. Dan stoppen ze me al helemaal in een klooster. Kan je de pil eigenlijk ergens halen zonder dat je ouders daar iets van te weten komen? En hoe duur is dat? En wat moet ik tegen mijn ouders doen of zeggen, zodat ik wel aan de pil mag en ze niet zo bang zijn dat ik seks heb met een jongen?

Alvast bedankt!

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *