anticonceptie

Heee,
Al een tijdje zit ik ergens mee, en ik wilde graag wat hulp van jullie hebben omdat ik het altijd vind dat jullie goed advies kunnen geven.
Over een tijdje willen mijn vriend en ik seks hebben. We hebben al samen besloten dat ik aan de pil zal gaan. We vinden dit het handigste voorbehoedsmiddel. Een condoom lijkt ons niet fijn en het is zo’n gedoe. Vandaar dat ik aan de pil ga. Het probleem is dat ik niet goed weet hoe ik het moet gaan vragen aan mijn moeder. Moet ik het wel vragen? Of zal ik het gewoon zonder te vragen doen?

Aangezien mijn verleden (misbruikt) vind ik het geen prettig idee om alleen naar de dokter te gaan.. Geen idee waarom niet eigenlijk, ik denk de angst dat de dokter misschien zoiets bij mij zal gaan doen. Hier heb ik het ookal met mijn vriend over gehad. Na een tijdje stelde hij voor om met me mee te gaan. Deze gedachte stelde me al heel erg gerust. Alleen; is het niet raar als mijn vriend mee gaat als ik de pil ga halen? Mag hij dat wel met mij naar binnen?

Mijn laatste vraag is; Hoe gaat zo’n gesprek bij de huisarts voor de pil? Welke vragen worden er zoal gesteld en hoelang duurt zo’n gesprek? Ik zou hier graag wat meer duidelijkheid over hebben omdat ik er toch best zenuwachtig voor ben.

Alvast bedankt!
xxx.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *