zwangerschap

Ik heb op 31 januari gevreeen met mijn vriend. We hebben geen sex gehad. Alleen lag hij heeel even misschien 1 minuut ofzo boven mij met zijn penis in mijn vagina, maar neit helemaal bijna niet eigenlijk. Echt alleen het topje, maar na een minuut was ie al weer weg. Ook heeft ie mij gevingerd, weet alleen niet of hij sperma ofzo op zijn vingers had. Daarna zijn we gaan douchen en hebben we bij elkaar gelegen met onze ondergoed aaan.

Op 04 februari,04 maart, 04 april en 08 mei ben ik ongesteld geworden. Het was gewoon als normaal, niet minder heftig. Ook duurde het even lang als altijd. Ook heb ik 2 zwangerschapstesten gedaan, wat negatief bleek. Alleen lees ik op andere sites dat er mensen zo ook zwanger zijn geraakt, weet alleen niet of ik daarin moet geloven. Ik stresss me er heel erg om. Ik heb verder geen sexuele contact gehad met mijn vriend.

Toch zit ik met de vraag of ik zwanger ben. Omdat ik de laatste tijd een beetje moe en duizelig ben. Ook heb ik een dikkere maag/buik gekregen en een moeilijke stoelgang. Ik moet ook veel boeren. Ook voel ik allemaal rare dingen in mijn buik. Ik heb een rommelende buik. Lijkt net alsof er dingen in mijn buik bewegen.

Hoe groot is de kans dat ik zwanger ben???…..Of maak ik mezelf gewoon gek??….Is het wel mogelik dat ik in deze situatie zwanger kan zijn??. Ik ben de laatste tijd veel bezig met mijn lichaam en de sypmtonen lijken net of ik zwanger. Komt dit doordat ik er zoveel mee bezig ben..

Graag zou ik hier antwoord op willen, want zit er echt mee 🙁

Gr,

Chanta

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *